У ніч з 13 на 14 січня молодим дівчатам можна ворожити. В цей час з допомогою ритуалів вони зможуть дізнатися ім'я, характер, колір волосся судженого, як скоро буде весілля і наскільки щасливим буде шлюб.

Ворожіння на Старий Новий рік з чашками

Скільки чоловік будуть гадати, стільки потрібно чашок. По чашках необхідно розкласти перстень, хліб, монета, цукор, сіль, цибулю, а в одну налити води. З закритими очима кожен з гадающих вибирає собі чашку. Що виявилося в посудині, таким і буде майбутнє.

Кільце означає швидке весілля,

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

хліб – достаток,

монета – багатство,

цукор – веселощі,

сіль – невдачу,

лук – сльози.

Чашка з водою віщує життя без особливих змін.

Ворожіння на Старий Новий рік на зернах

Візьміть банку з будь-якою крупою та задайте питання яке вас цікавить. Потім дістаньте лівою рукою жменю зерен і перерахуйте їх. Парна кількість означає позитивну відповідь на ваше запитання, а непарне – негативний.

Ворожіння 13 січня на ім'я судженого

Дізнатися ім'я майбутнього чоловіка на Старий Новий рік дуже просто. Достатньо просто вийти на вулицю і попросити першого зустрічного чоловіка назвати його ім'я.

Ворожіння на Старий Новий рік по книзі

Дізнатися відповідь на своє запитання на Старий Новий рік можна за допомогою книги. Подумки озвучте своє питання і навмання вибраної книзі назвіть номер сторінки і рядки. Фраза, написана в цьому місці, і стане відповіддю на ваше запитання.