Відвідування парку розваг - хороший спосіб відпочити від сірих буднів. Екстремальні атракціони кого завгодно змусять забути про всі турботи. Адже хіба можливо думати про щось важливе, коли раз у раз доводиться триматися міцніше?

Про 5 найнебезпечніших атракціонів у сіті йдеться у відео від "Топер".

Гірка Formula Rossa

Найшвидші американські гірки в світі знаходяться в Абу-Дабі, ОАЕ. Вагонетки розганяються до 240 км / год всього за 4,9 секунди. Довжина треку складає 2,07 км і може здивувати навіть любителів "Формули 1".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Гойдалки Giant Canyon Swing

Атракціон у вигляді гігантських гойдалок розташований на схилі урвища на висоті 400 метрів над річкою Колорадо. Гойдалки вміщають 4 пасажирів, які розгойдуються на 112 ° над горизонтом зі швидкістю 80 км / ч. Як стверджують творці цього атракціону, ніхто з відвідувачів так і не зважився покататися на гойдалках вдруге.

Водяна гірка Insano Water Slide

Від одного погляду на цю водну гірку вже завмирає дихання. Адже покататися по ній означає спуститися з висоти 14-поверхового будинку на неймовірній швидкості майже під стрімких кутом вбасейн. І все це за 5 секунд!

І це ще не все. Не менш захоплююча канатна дорога Zip World

Також екстрималам сподобається катапульта Big Shot, вагончик X Scream і карусель Інсаніти.

Детальніше про ці атракціони дізнайтеся у відео: