Повня – завжди дуже важливий період в місячному циклі, хоча і недовгий. Однак для цього часу діють свої заборони, а деякі речі навпаки краще зробити, щоб весь місяць був вдалим. Цього року в лютому повний місяць буде 9 числа. Якщо точніше – це 9:34. І до наступного дня бажано зберігати баланс між собою і оточуючими, бути спокійними і приготуватися до кардинальних змін. Слов'яни взагалі старалися в цей період ніякою роботою не займатися, поводили себе добре: не лаялися, не брехали.

Що потрібно зробити в повний місяць в лютому

Постарайтеся більше спілкуватися з рідними і близькими, зустріньтеся зі старими друзями. Перерахуйте гроші, є думка, що тоді їх стане більше до наступного повного місяця. Також почніть планувати своє життя, складіть графік чи таблицю, прикріпіть свій план на видному місці, щоб не забувати про нього і поступово виконувати. Якщо у вас давно є якась цікава ідея, а зараз є енергія, то потрібно втілити її в життя саме 9 лютого.

Місяць, фото: Апостроф
Місяць, фото: Апостроф

Також день відмінно підійде для самоосвіти, для культурного проведення часу і для творчості. Так що сміливо можете йти в театр, кіно, в'язати светр або малювати. Будь-які ваші починання будуть успішними. Щоб емоції не перетворилися до доставучу колючу кулю, займіться медитацією або хоча б спробуйте дихати рівно і повільно. Уважається, що в повню добре влаштовувати побачення, гуляти на вулиці удвох або піти в кафе. Будь-яка романтика буде дуже до речі. А ще багато обрядів та ритуалів здійснюють саме в цей період.

Чого не можна робити в повний місяць 9 лютого

В цю місячну добу не сваріться і не висловлюйтеся різко ні на чию сторону. Не плануйте справу, яка займе у вас день. Ні в якому разі не обманюйте людей і не беріть у борг. Якщо візьмете щось – перетянете чужі проблеми, якщо віддасте борг – передасте і своє щастя. Проблеми краще не обговорювати, так як це зробить їх кількість ще більше. Не просіть ні про що людей більш високої посади, її не виконають. Постарайтеся уникнути імпульсивних вчинків і занадто активних навантажень, особливо фізичних. Хоча легким спортом займатися можна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також у повню краще не робити генерального прибирання, чистота надовго не затримається. Не дивіться страшних фільмів або серіалів, не читайте моторошні книги. Це може змусити вас почувати себе в безпеці і принесе надовго почуття тривожності.

Як повідомляв Знай.ua у лютому в життя українців багато в чому зміниться – від погоди, до тарифів.

Також Знай.ua писав, в Україні з'явиться популярний лоукост, подорожі стануть набагато дешевші.

Нагадаємо, Aliexpress зупинив поставки товарів з Китаю через смертельний коронавірус.