Для когось зима – це привід надягнути улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось – ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого холоду, анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Студент філософського факультету вивчив усі білети по психології, але на іспит не пішов, тому що життя не має сенсу, а люди в ній лише пішаки.

****

Взяла молодшу доньку до себе на роботу. Вона там ходила-бродила і зайшла в кабінет директора. Сиджу і чую, як вони там про щось говорять, і мала гордо повідомляє:

- А моя мама ще хрюкати вміє!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

****

Вчені запевняють, що коротким текстовим повідомленням не можна загіпнотизувати людину. Та вони просто не бачили, як на мою дружину діє напис "Знижка 80%".

****

Запитую у сина:

- Навіщо ти читаєш книгу про виховання дітей?

Він відповідає:

- Контролюю тебе, чи не перегинаєш ти палицю.

****

Сьогодні мамі захотілося помити свій дорогоцінний кришталь і тому вона включила свою улюблену класику, налила собі вина і розповідала історії своєї молодості, поки я мила все, що було в шафах. Приголомшлива жінка.

****

Я зрозумів, що остаточно з'їхав з глузду, коли за допомогою двох пальців намагався збільшити картинку в журналі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше