Гороскоп на 12 лютого Овен

Ви можете натрапити на дуже погані і несподівані неприємності. Щоб подолати їх, вам буде потрібно витратити багато сил.

Гороскоп на 12 лютого Телець

В Тільцях хтось може побачити справжню загадку. Дуже складно оточуючим буде зрозуміти ваш внутрішній світ. Можете допомогти їм або скористатися ситуацією в свої цілях.

Гороскоп на 12 лютого Близнюки

Кожна дрібниця буде говорити про близькість мети, що залишилася всього одна сходинка. Але так як вона навряд чи буде дійсно останньою, все одно не сумуйте.

Гороскоп на 12 лютого Рак

Щоб провести цей день добре, та ще й так, як хочуть того зірки, доведеться проявити альтруїзм. А в нагороду отримаєте хорошу карму і допомогу в майбутньому.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Гороскоп на 12 лютого Лев

Ви можете подумати, що всі люди навколо вас раптом різко стали дітьми. Таке божевілля буде складно припинити, легше приєднатися до них.

Гороскоп на 12 лютого Діва

Уважніше розраховуйте свої дії і можливі наслідки від них. Зробивши одну помилку, ви потім можете потрапити на цілу низку невдач.

Гороскоп на 12 лютого Терези

Зірки радять вам обов'язково вибратися на прогулянку і краще подалі. Ви точно знайдете цікаве місце. А на погоду не звертайте уваги.

Гороскоп на 12 лютого Скорпіон

Не так сильно вас будуть турбувати ваші проблеми, скільки те, що ніхто з оточуючих не хоче навіть створити видимість участі в їх вирішенні. Не скаржтеся, а займайтеся справами.

Гороскоп на 12 лютого Стрілець

Все, що з вами відбувається, потрібно сприймати з усією серйозністю, навіть якщо ви дуже хочете посміятися. Та й наслідки не змусять себе довго чекати.

Гороскоп на 12 лютого Козеріг

У вас скоро настане крайній термін з якогось завдання, але це ще не означає, що ви повинні поспішати. Сплануйте все, але можете трохи відпочити.

Гороскоп, фото: Бизнес-медиа
Гороскоп, фото: Бизнес-медиа

Гороскоп на 12 лютого Водолій

В цей день ви отримаєте більше, ніж хотіли. Спробуйте поділитися своєю радістю й новим придбанням.

Гороскоп на 12 лютого Риби

Рибам посміхнеться удача, якщо дивитися на справи в перспективі на майбутнє. Зробіть все, щоб не втратити можливості і набратися зв'язків.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua деякі українські вищі навчальні заклади потрапили у рейтинг кращих за версією QS World University Rankings.

Також Знай.ua писав, водіям в Україні збираються сильно підвищити штрафи, хоч би так само сильно зростали зарплати.

Нагадаємо, українцям розповіли, що через новий додаток «Дія» не збираються надсилати повістки в армію, це фейки.