Еротичний гороскоп на 25 лютого Овен

Зірки радять вам трохи змінити освітлення над постіллю. Додайте якихось пару світильників або накрийте лампу чимось, так ви будете ще привабливіше.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Телець

Змусити Тельців приділити хоча б хвилину інтимним справам буде неможливо, поки вони не закінчать вирішувати робочі моменти та інші подібні проблеми.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Близнюки

Любов духовна і тілесна не дасть спокою вам і вашому партнерові. Однак навряд чи такий стан речей принесе вам великий дискомфорт.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Рак

Раки стануть голодніше вовка взимку. Але не варто кидатися на найближчого оленя. Виберіть собі здобич цікавіше, вірніше і ту, яка принесе більше задоволення.

Гороскоп на лютий

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Еротичний гороскоп на 25 лютого Лев

Вам може захотітися чого-небудь новенького, але щоб не було занадто. Легкий еротичний фільм підніме настрій вам і партнерові.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Діва

Навіть не намагайтеся піддаватися оточуючим вас спокусам. Ваша половинка дізнається про найлегший ваший флірт і, звичайно ж, не забуде засудити.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Терези

Терезів повністю затягне робота та інші справи, а значить, все що залишається вашому партнерові – просто жалібно дивитися на вас і чекати, коли ви зверните на нього увагу.

Еротичний гороскоп, фото: pixabay
Еротичний гороскоп, фото: pixabay

Еротичний гороскоп на 25 лютого Скорпіон

В ліжку може опинитися зовсім недосвідчений партнер, що спочатку сильно вас засмутить. Але не горюйте, зірки радять знайти в цьому свою користь.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Стрілець

В голові вже не залишається місця для різноманітних сексуальних фантазій. Може ви навіть забули деякі старі. Спробуйте згадати, а ще краще – втілити в життя.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Козеріг

Все, що потрібно вашому партнерові в цей день – тиша, спокій, самотність. Не чіпляйтесь до нього зі своїми пікантними пропозиціями.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Водолій

Задумайтеся, що ви насправді відчуваєте до партера. Цілком імовірно, що саме через це, у вас в ліжку з'являються проблеми.

Еротичний гороскоп на 25 лютого Риби

Домашній улюбленець ваш або вашого партнера буде сильно заважати вашим заняттям любов'ю. А якщо його немає, то ви можете побачити щось подібне в партнері, що теж не додасть вам настрою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua в Україні понеділок виявився дійсно важким днем. Стихія оскаженіла і наробила лиха по всій країні. В останні дні погода вирішила помститися за теплу зиму, таких жахів ви давно не бачили.

Також Знай.ua писав, відомий письменник і режисер розповів, коли потрібно насправді відзначати День жінки з якими традиціями він пов'язаний. І ні, це не 8 березня, навіть не сподівайтеся.

Нагадаємо, телеканал «Интер» втратив всякий сором і запустив в ефір програми, присвячені 23 лютому як Дню захисника Вітчизни, підняв таким чином скандал і ще раз показав свій проросійський напрям.