У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого краще самоіронії. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному навіть у коронавірусний карантин.

Жив був дядечко з хорошим почуттям гумору, і прізвище у нього було Склянка. Так як з гумором проблем немає своїх дітей, хлопчика і дівчинку, назвав Рома та Джина.

****

Стою собі на вулиці, курю. Підходить тітка й така: Не кури, а то в 35 будеш виглядати на 45... Такого компліменту в мої 54 мені ніхто не робив!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

****

Поради, як вижити в кризу.

Пересісти з особистого транспорту на громадський, обідати не в кафе, а баночку на роботу приносити, продукти купувати за акцією, одяг на розпродажах, в кіно ходити не частіше одного разу на місяць...

Питання! А якщо я і до кризи так жив, що робити?

****
- Поглянь, кохана, який у мене сьогодні чудовий улов!

- Не вішай мені локшину на вуха! Сусідка бачила, як ти заходив у рибний магазин!

- Ну... Частину улову довелося, звичайно, продати...

****

Дід у мене був здоровий - підкови гнув, цвяхи у вузол закручував... Тобто шкодив як міг народному господарству.

****

З спортивного репортажу:

- Нам потрібен гол! Нам потрібен гол! Нам потрібен - ми його і отримали!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше