Корисні поради від користувачів мережі.

1. Якщо вам доводиться багато спілкуватися з людьми або ж ви доглядаєте за кимось, то вам може допомогти імпровізований захист з прозорого пластика. Він захистить від зараження коронавірусом крапельним шляхом - якщо, наприклад, хтось поруч чхне чи кашляне. Крім того, саморобна маска не дозволить вам зайвий раз чіпати своє обличчя.

Фото: miyy_, anonomis2 / Reddit
Фото: miyy_, anonomis2 / Reddit

2. Щоб не заразитися при контакті з кнопками в ліфті, для натискань можна використовувати зубочистки. Головне, потім їх утилізувати.

Фото: WaseemAfridi / Reddit
Фото: WaseemAfridi / Reddit


3. Якщо доводиться користуватися перемикачами, то для контакту з ними можна скористатися затискачем для паперу.

Фото: mightybite / Reddit
Фото: mightybite / Reddit

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

4. Щоб не торкатися дверних ручок, можна встановити механізм автоматичного відкриття зі спеціальними кнопками, які зручно натискати ліктем або ногою.

5. Більш бюджетний варіант - звичайна зачіпка, що дозволяє відкрити двері ногою. Правда, цей лайфхак підійде лише для дверей без клямок і замків.

Фото: Hotman_Paris / Reddit
Фото: Hotman_Paris / Reddit

6. В крайньому випадку скористатися можна і іншими предметами, що виключають прямий контакт з ручкою. Наприклад, підійде втулка від туалетного паперу.

Фото: pixiiwo / Reddit
Фото: pixiiwo / Reddit

7. До речі, якщо у вас скінчилася туалетний папір, то замінити її можуть паперові рушники, але використовувати їх потрібно з розумом. Для максимальної економії та зручності один рулон варто розрізати на три частини. Зробити це можна за допомогою ножа або навіть ножівки.

8. А взагалі, головний карантинний лайфхак - це гігієнічний душ в туалеті, який дозволить і зовсім забути про туалетний папір.

Фото: TiMouton / Reddit
Фото: TiMouton / Reddit

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні продовжили карантин та режим надзвичайної ситуації

Як повідомляв портал Знай.ua, українці відзначатимуть Великдень вдома

Також Знай.ua писав, на українців чекає примусове лікування від Сovid-19