Карантин закрив українців по домівках. Чим зайнятися тепер? Всі дорослі, у кого є кохана людина, знають просту відповідь на це питання. Але як зробити секс у парі справжньою феєрією, щоб він був як у фільмах, а не ставав щоденною рутиною? Пропонуємо 7 звичок, які зроблять вашу близькість краще.

  1. Доглядайте за тілом. За всім тілом без винятку. Нехай у вас буде шовковиста, м'яка шкіра, доглянуті ступні, чисті і ароматні волосся. І звичайно, не забувайте про інтимних ділянках - використовуйте мило для інтимної гігієни і всілякі крему, стежте за здоров'ям делікатних зон.

  2. Рольові ігри та переодягання — це неодмінно внесе різноманітність у ваше інтимне життя. Нехай фантазія підказує вам, ким бути — поліцейським і грабительницей, сексапільною медсестрою і нахабним пацієнтом, та хоч Червоною шапочкою і Вовком. Головне, це щоб обом було по душі.

  3. Використовуйте контрацепцію! Ну, тут все просто. Класний секс — це безпечний секс. Тим більше, багато презервативи з різним рельєфом і запахами можуть стати відмінними “помічниками” у ваших любовних іграх.

  4. Лубриканти — користуючись лубрикантами, ви зробите проникнення більш плавним і ніжним, і перестрахуетесь від багатьох травм, якщо будете пробувати альтернативні види сексу. Вибирайте лубриканти на масляній, водній або силіконовій основі з різними запахами і навіть смаками (лубриканти бувають і їстівними, для орального сексу).

    Популярні новини зараз
    Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
    Показати ще
  5. Використовуйте іграшки для дорослих, щоб урізноманітнити відчуття. Всілякі вібратори, наручнки, плеточки — це внесе у ваше інтимне життя елемент гри і подарує незабутні враження.

  6. Говорите про секс — і чим відвертіше, тим краще. “Мені подобається, коли ти…” “я хотів(ла) би, щоб ми….”, “як щодо того, щоб…”. І називайте частини тіла своїми іменами, або використовуйте для них милі прізвиська на кшталт “кицька” та “любий”. Дуже збуджує, а також допомагає встановити довіру між партнерами

  7. Експериментуйте! Читайте і дивіться разом “полуничку”, діліться ідеями і не бійтеся пробувати нове.