Сексуальність у кожної людини індивідуальна. Дуже часто при розбіжності темпераментів з партнером, люди, які соромляться говорити про свої сексуальні переживання у відкриту, задають собі питання — “А чи все зі мною гаразд?”. Інтернет-журнал The Village опублікував найпопулярніші питання сексологам, щоб нарешті дістатися до істини.

Фахівці стверджують, що є три типи статевої конституції — слабка, середня, сильна. У людей найчастіше зустрічаються середні, комбіновані типи — середньо сильна або середньо слабка. Але якщо вам хочеться займатися любов'ю частіше або рідше, ніж іншим людям — це нормально. Це те, що дано нам фізіологією, і лише крихітний відсоток в її формуванні відіграє соціально-психологічний компонент.

Якщо вам ласки і дотиків хочеться більше, ніж сексу, або навпаки — сам статевий контакт для вас важливий більше — це нормально. до Речі, коли двоє людей починають інтимне життя, часто в перші тижні або навіть місяці відносин їх лібідо може не співпадати — відбувається свого роду “притирання”.

Кожна людина має власну, неповторну сексуальність -- фото Pixabay

Якщо влаштовує обох партнерів секс по кілька разів на день на кожному підвіконні, або навпаки, раз у півроку — це теж нормально. В парі найголовніше гармонія, і щоб ніхто не відчував емоційних переживань відносно дуже рідкісного, або навпаки, занадто частого сексу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Не нормально — займатися сексом тільки для того, щоб заповнити емоційну порожнечу. Це так само ненормально, як заповнювати її трудоголізмом, алкоголізмом чи будь-якою інший звичкою. З порожнечею треба розбиратися, і не зашкодить допомога психотерапевта. Одна жінка зізналася: “я готова спати з усіма, хто на це згоден, тільки б відчути себе потрібною” . Головний принцип здорового психологічного функціонування людини: “Якщо я хочу їсти — я їм, хочу спати — сплю, хочу сексу з цією людиною — і займаюся сексом з цією людиною, якщо він згоден.

Також Знай.uа писав: 7 звичок для чудового сексу, або як дістатися до сьомого неба.

Читайте також: Карантин карантином, а секс за розкладом - інтимні подробиці про покупки українців.

Раніше ми повідомляли: дівчата спокусили "Холостяка" на інтимному побаченні, що приготували красуні.