З 16 березня Меркурій був у знаку Риб - люди стали більш чутливими і емоційно залежними. Загалом такий період трапляється кожної весни, важливо відчувати власні думки і поривання у ці дні. На цю дислокацію наклалось розташування Сонця у “рибному царстві,” що мусить підштовхувати людей до об'єднання з іншими людьми. Символічно, що це співпадає з початком світового карантину. Люди в цей період настільки витонченні у власних почуттях, що знайомий світ і люди розмиваються до невпізнаваності. Не хвилюйтесь, такою є природа “рибного поля”.

З ранку 20 березня Сонце полишило знак Риб і перейшло до Овна і, що навіть більш важливо, ввійшло у стихію Вогню. Люди відчують настання нової стихії близько - скоро ви впізнаватимете світ навколо і людей. Овни - рішучі, тому готуйтесь бути активними в рішеннях і діях.

Окрім того, попереду - місяць відкритих доріг без ретроградних планет, що надасть підтримку у зростанні, розвитку і процвітанні.

Космос, фото Pixabay
Космос, фото Pixabay

В картині Повня - Венера, яка допоможе накопичувати фінанси і продовольчий добробут. Зорі кажуть: “не бійтесь і не метушіться, роблячи запаси, все буде добре”. Проте Чорний Місяць об'єднається з Сонцем та Місяцем у квітні, проте пам'ятайте, що ця точка лише фіктивна точка.Чорний Місяць - облудна примара з новин.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Астрологи визначили найбідніші знаки Зодіаку: злидні переслідуватимуть до смерті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Відпустка, нахабство і ризик — астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку квітень принесе мішок проблем.

Також "Знай.ua" писав, що Астрологи застерігають - шлюб з цими знаками Зодіаку змінить все.