Скажений коронавірус і фінансова криза нанесли удар нижче пояса всьому людству. Про те, що в 2020 році можуть виникнути серйозні проблеми у населення всієї планети, попереджала навіть провидиця Ванга. Однак на даний момент всіх цікавить, коли закінчиться цей затяжний період і люди зможуть повернутися до свого звичайного способу життя.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Як розповів відомий астролог Павло Глоба, напружена ситуація в світі виникла через Ліліт (Чорна Місяць), яка перейшла в знак Овна 27 січня – саме з цього періоду в більшості країн почалася пандемія COVID-2019, а також виникли й інші проблеми. Ця прихована планета, за словами астролога, є провокатором для політичних проблем, проблем зі світовим здоров'ям і свідчить про виникнення епідемій.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Пандемія європейської чуми також виникла при розташуванні Чорної Місяця в Овні, і вона забрала чимало людських життів. Глоба також вказує на те, що 2020 рік – високосний, а це додає загальну ситуацію додатково негативного впливу. Крім того, символ року – Щур, яка здавна вважається рознощиком різних хвороб.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у квітні відбудеться зорепад Ліріди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали гороскоп на 4 квітня.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи склали любовний гороскоп на 4 квітня.