Початок квітня може стати насиченим на переломні моменти і доленосні події для деяких знаків Зодіаку. Астролог Павло Глоба представив дуже незвичайний гороскоп, у якому назвав для трьох знаків Зодіаку.

Близнюки

З 6 квітня у житті цих знаків Зодіаку настане переломний момент. Глоба впевнений, що їм доведеться відповідати за свої раніше вчинені неправомірні вчинки і дії. Астролог також зауважив, що якщо їм вдасться подолати, то доля направить їх кращу сторону. Тому варто набратись терпіння.

Близнюки
Близнюки

Козероги

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згладити гострі кути вдасться, вибудувавши правильну тактику і стратегію. Адже з середини квітня постане непросте завдання, і від їх вирішення залежить вся подальша життя. Обійти переломні моменти, коли доля грає в хованки, вдасться лише добре сховавшись. Однак при вдалому завершенні справ, Вас все-таки наздожене велике щастя.

Козеріг
Козеріг

Скорпіони

Зміни в житті стануть можливими після 6 квітня. Вибравши правильний шлях і подолавши багато завдань, можна досягти бажаного. Глоба впевнений, що всупереч здоровому глузду треба діяти проти всіх законів вашої особистої логіки, але і не уподібнюватися стадному почуттю. Також експерт радить знайти чітку межу між "хочеться" і "треба", тому що тільки так у перспективі Ви знайти щастя і благополуччя.

Скорпіон
Скорпіон

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у квітні відбудеться зорепад Ліріди.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи склали гороскоп на 4 квітня.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи склали любовний гороскоп на 4 квітня.