Кожен знак зодіаку має свої характерні особливості. Це ж стосується і ставлення до грошей. Жінки, народжені під одним знаком, можуть бути більш щедрими, а під іншим – жахливо жадібними! Спробуємо розібратися, які знаки зодіаку не будуть вимагати у чоловіка всю зарплату до копійки, а від яких краще не ховати гроші в заначці.
12. Стрілець. Жінки, що народилися під цим знаком, найменш жадібні. У Стрільців гроші ніколи не затримуються. Вони охоче допоможуть подрузі, сестрі, дітям, навіть якщо при цьому доведеться відкласти якісь свої плани.
11. Водолій. Для цих жінок гроші взагалі не важливі. Вони можуть смітити ними направо і наліво, і витратити всю зарплату всього за кілька годин Водоліїв роблять щасливішим не гроші, а зовсім інші речі.
10. Лев. Представники цього знака зодіаку можуть здатися скупим, поки ви не увійшли до них в довіру. Якщо ви близькі, Лев віддасть вам останнє, лише б допомогти.
9. Овен. Іноді Овни дійсно бувають жадібними, але потім відчувають провину за свою відмову, і відразу ж пом'якшуються. Жінки-Овни досить щедрі, але при цьому про запаси не забувають.
8. Терези. Щедрий знак зодіаку, якщо це не стосується їх особистих грошей. Наприклад, якщо можна взяти кошти у багатого чоловіка, вони з задоволенням допоможуть.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay


7. Скорпіон. Жінки, що народилися під цим знаком, досить щедрі, якщо відчувають можливу вигоду. Для них фінансова допомога – це інвестиція, на яку вони розраховують у перспективі.
6. Близнюки. Щедрі, але тільки на публіці. Якщо на День Народження збереться велика юрба, саме у жінки-Близнюків буде самий шикарний подарунок.
5. Риби. Доволі жадібний знак, який, однак може проявити щедрість. Однак, щоб отримати від них хороший презент, спершу його потрібно заслужити.
4. Телець. Жінки, що народилися під цим знаком, проявляють щедрість тільки для своїх дітей. Іншим людям, навіть родичам, світять презенти набагато скромніше.
3. Рак. Витрачають гроші тільки на дійсно потрібні речі. Можуть проявити щедрість по відношенню до дуже близьким людям.
2. Діва. Немає представниці цього знака зодіаку, у якої не було б кілька резервних рахунків і баночка з грошима під подушкою. Жадібні жінки, які вважають, що кожен має заробити самостійно.
1. Козеріг. Однозначний “чемпіон”. Ці жінки відрізняються скупістю, і навіть для власної дитини виберуть дешевий подарунок. Краще всього для Козерога – що-небудь передарувати.