Багато пар розпадаються саме через зрад когось із партнерів, хоча є й безліч інших причин для розриву. Астрологи і екстрасенси вважають, що деякі знаки Зодіаку все-таки можуть пробачити зраду, але є ті, для кого це означає закінчення відносин, пише starhit. То як різні знаки Зодіаку реагують на невірність улюблених?

ОВЕН

Тут все залежить тільки від одного фактора – наявність щирої любові. Якщо Овен любить свого партнера – неминуче буде скандал з приводу зради. Якщо почуттів немає, то реакція буде стриманою по емоціям, але Овен не упустить можливості зробити словесний "укол" партнеру.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці дуже ревниві, і ситуація може мати два результату – або занадто спокійне ставлення до цієї теми, або з усіма бурхливими пригодами. У першому випадку, якщо в парі є повага між партнерами, то зрада може бути сприйнята філософськи. Але якщо на рану Тільця додати солі – пиши пропало.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Зрада: як пережити
Зрада: як пережити https://www.pexels.com/ru-ru/

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви боїтеся втратити партнера-Близнюка, то краще не зважуватися на зраду. Для цього знака неприпустимі ігри з почуттями. Близнюки можуть зрозуміти і вислухати, але пробачити – ніколи.

РАК

Емоційність цього знака здатна у випадку з зрадою дати цілий набір реакцій – від посмішки до істерики. У цьому випадку якоїсь універсальної реакції не чекайте. Вимолити прощення буде можливо, але забути це Рак ніколи не зможе.

ЛЕВ

У Львів буде дуже емоційна реакція на новину про адюльтері – тут можливо все, що завгодно. Самолюбство Лева не дасть йому спокійно пережити зраду коханої людини. Може бути агресія, страшний негатив, образи і все найнеприємніше, включаючи рукоприкладство.

Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru
Любов, зрада, ревнощі. Джерело фото: fatecenter.ru

ДІВА

Люлі знаку Діви дуже мудрі і в багатьох випадках лояльні, але це не означає, що вони згодні на все. У випадку з зрадою, швидше за все, підуть у бік, уникаючи серйозного конфлікту. Але якщо, що йдеться "зачепило", то доведеться дізнатися багато нового про людину, який раніше був милий.

ВАГИ

З партнером Вагами не буде сцен ревнощів, сварок і чвар. Швидше за все, ви навіть не дізнаєтеся, що друга половина в курсі про ваші пригоди на ліво. Але бумеранг наздожене вас пізніше... Не відразу.

СКОРПІОН

Для Скорпіона є два шляхи – зненавидіти назавжди або пробачити. Але пробачити не означає продовжувати любити. Можлива своєрідна гра, яка в результаті не принесе задоволення нікому.

СТРІЛЕЦЬ

Буде грати роль ступінь зацікавленості в ситуації. І не те щоб Стрільці були такими бездушними – ні. Але все ж Стрілець не кине все на кон навіть після зради.

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

КОЗЕРІГ

Зрада – болюча тема для Козерогів. Зради часто руйнують психіку, змушуючи людину цього знака розчаровуватися на довгі роки. Але знову і знову Козеріг йде назустріч новому почуттю, забуваючи про минуле.

ВОДОЛІЙ

Інтуїція рідко підводить Водоліїв, так що він дуже скоро відчує зраду партнера. Більш того, близькість адюльтеру Водолій здатний відчути ще до того, як це станеться, і зробить все, щоб запобігти подібне. Але якщо зрада все-таки трапиться, то далі все "як піде" – Водолії вміють прощати, але і йти вміють, забуваючи відразу про все, що завдавало їм біль.

РИБИ

Талант Риб у тому, що вони не будуть панікувати до тих пір, поки не переконаються у всьому на 100%. Підозрілістю не страждають, психічних розладів схильні найменшою мірою, а це дає перевагу – підходити до всього з холодною головою!

Зрада: види
Зрада: види https://www.pexels.com/ru-ru/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, знаки Зодіаку, які наділені божим даром.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біла смуга чекає лише кілька знаків Зодіаку.

Також портал "Знай.ua" писав, яким знакам Зодіаку казково пощастить перед Новим роком.