Наративний директор Infinity War Тейлор Куросакі, який був одним з провідних керівників кампанії Modern Warfare, дав інтерв'ю VentureBeat, щоб розповісти про те, як студія змогла зберегти оповідання у світі Call of Duty: Modern Warfare і поєднати його з новими сезонами Warzone.

Окремі уривки публікує CharlieIntel.

Творці використовували внутрішньоігрової заставку для кожного сезону, щоб продовжити загальний сюжет, який студія хоче розповісти в грі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер, Куросакі каже, що студія замислюється про продовження історії протягом сезонів і демонструє шанувальникам більш глибокий погляд на спільну історію всесвіту.

"У минулому ми багато говорили про те, чи є в таких іграх, як Fortnite, оповідання. Я б сказав, так, абсолютно. Я б сказав, що Warzone теж. Але для мене це жанр і тон, який мені дуже подобається", - зазначив Тейлор Куросаки.

Call Of Duty: Warzone // скріншот з відео
Call Of Duty: Warzone // скріншот з відео

Він також підтвердив, що більш цікаво, що зараз розробники хочуть провести в світі Warzone заходи, схожі з подіями в Fortnite.

Також він підтвердив, що більш цікаво, що зараз в Warzone плануються заходи за масштабом і розмахом схожі з подіями в Fortnite. Репортер VentureBeat порівняв подію з затемненням у Fortnite, яке кілька днів відбувалося на майже чорному екрані. В Infinity War стверджують, що вони працюють над подібними подіями для Warzone, але всі вони вписуються в загальний світ Modern Warfare і відкидають тінь на Warzone.

"Це саме та річ, над якою ми працюємо, яку ми запланували. Знову ж таки, все це вписується в цей макрос, який ми створили в Modern Warfare, і який ми продовжили в Warzone", - зазначив Тейлор Куросаки.

Ну а в очікуванні масштабних змін можна поглянути на наймилішого робота Софію, яка навчить дітей програмуванню - маленька милаха підкорила мережу.

Раніше розробники Call Of Duty Mobile показали, що роблять з читерами.

Ну а якщо ви шанувальник онлайн-шутерів, обов'язково потрібно поглянути на неймовірний рекорд CS:GO - такого ще не було в історії.