Будуєте плани про те, як провести новий день? Зоряні підказки ніколи не будуть зайвими. Астрологи підготували для вас поради індивідуально для кожного знака зодіаку. Нехай гороскоп на 23 квітня стане для вас путівником у гармонію і успіх.

Овен

Остерігайтеся необдуманих фінансових витрат. Та і в цілому, краще сьогодні дати грошам “завмерти” — нічого не продавайте і не купуйте. На роботі вам вдасться довести свою правоту в конфліктних моментах, авторитет зросте.

Телець

Продуманість і почуття міри сьогодні — ваші найкращі друзі. Досягнення успіху можуть перешкодити сумніви і зайва обережність — шукайте у всьому “золоту середину”, заглиблюватися в крайності протипоказано.

Популярні новини зараз
На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+" Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Близнюки

Не самий сприятливий день для Близнюків. Недруги і заздрісники активізувалися, так і намагаючись вставити палиці в колеса. Тому нікому в цей день не хваліться своїм везінням — щастя любить тишу. Присвятіть час близьким людям.

Гороскоп, фото pxhere.com
Гороскоп, фото pxhere.com

Рак

Раків чекає гарний настрій і прогрес у справах. Не дуже покладайтеся на начальство. Ситуація проясниться ближче до кінця робочого тижня. Успіх принесе все, що пов'язано з фінансовою сферою.

Лев

Великий ризик помилитися і прогоріти на прикрої дрібниці, тому будьте уважні до деталей у всіх сферах, будь то робота, побут, організаційні питання, здоров'я або міжлюдські відносини. Готуйтеся до відкриття і пізнання незвіданих сторін життя.

Діва

Вас потягне на пригоди, і немає нічого постыдногов тому, щоб вплутатися в якусь авантюрку. Головне мати свою голову на плечах і нікому не давайте себе обдурити. Намічається легкий і приємний флірт, втім, без перспективи перерости в серйозний роман.

Терези

Вдалий день для Вас. Піднесений настрій, цікаві перспективи на горизонті, легкість, наснага у у всьому. Можливо ви будете вести переговори з іноземними партнерами. Відмінний день для комунікації, налагодження контактів, прояву ініціативи.

Скорпіон

Будьте наполегливі у сімейних справах сьогодні як ніколи важливо відстояти свою точку зору в поворотному життєвому моменті. Тільки вам вибирати, в яку сторону розгорнеться ніс вашого сімейного корабля. Але будьте дипломатичні, не тисніть на другу половинку і не беріть криком, нічим хорошим такий підхід не скінчиться.

Стрілець

День самоосвіти. Сьогодні сприятливий зоряний розклад для того, щоб почати опановувати новий навик. Найкраще ризикнути і звернутися до тієї діяльності, в якій раніше ви себе ніяк не бачили. Вас чекає море відкриттів і приємних несподіванок.

Гороскоп, фото: pixabay
Гороскоп, фото: pixabay

Козеріг

Хороший день для здійснення великих покупок — нерухомості, автомобіля, побутової техніки. Зірки зведуть вас з надійними людьми і ви залишитеся задоволені своїм вибором. А от на особистому фронті не все так гладко - можливі сварки з другою половинкою. Швидше за все, вам знадобляться зусилля, щоб зберегти відносини. Але в кінцевому результаті, все вирішиться добре.

Водолій

Сьогодні ви перебуваєте під владою емоцій. У вас досить високий рівень дратівливості, тому не забувайте переводити дух і надавати своїм рішенням більше раціональності. Це допоможе уникнути конфліктів і необдуманих вчинків.

Риби

Чудовий день для фізичної праці. Ви заряджені бадьорістю і гарним настроєм. Невеликий ремонт, роботи на садовій ділянці, якщо він є, заняття спортом і фітнесом, генеральне прибирання — зайнявши своє тіло, ви приведете в порядок свої думки.