Працівник зоопарку в місті Оденсе (Данія) Санді Хедегард Мунк розповів одну гостросюжетну історію, яка сталася у вольєрі з пінгвінами. Про це повідомляє Platfor.ma.

Пінгвіни, скріншот відео Facebook

Так, нещодавно пара пінгвінів, в яких нещодавно народилася дитина, дуже розслабилася. Мама пішла купатися, а батько просто відволікся від чада. Тоді до дитини підкралися пінгвіни гомосексуалісти, які теж жили в цьому загоні, і викрали малюка.

Коли батьки повернулися та зрозуміли, що їх дитинча кудись пропала, то спочатку зробили вигляд, що все гаразд, а спадкоємця у них і не було. Це було досить незвично, адже найчастіше самка дуже сильно переживає з приводу своїх дітей і агресивна практично до всіх, хто на них зазіхає.

В результаті, трохи пізніше мати все ж вирушила на пошуки своєї дитини. Коли вона знайшла пропажу, почала досить жорстко з'ясовувати стосунки з гомосексуальними пінгвінами-зловмисниками, так як ті віддавати вкраденого малюка не хотіли.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В пінгвінячий конфлікт втрутилися співробітники цього зоопарку. Вони благополучно повернули дитинча справжнім батькам. В якості компенсації гомосексуальним пінгвінам видадуть яйце, яке не змогла виносити інша самка.

Pingvindrama: Unge genforenes med forældre

Nyt i sagen om den kidnappede pingvin! 🐧 Efter et døgn måtte vores dyrepasser Sandie gribe ind for at få ungen tilbage til sine forældre. Det udløste en kamp blandt de to pingvinpar, men som erstatning for ungen har Sandie givet de to hanner et pingvinæg, som de kan passe i stedet. Nu er der igen fred og idyl i pingvinanlægget.😄

Geplaatst door Odense ZOO op Dinsdag 25 september 2018

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що волонтери врятували від пожежі лоша коня Пржевальського в Чорнобильській зоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", харків'янка віддала малюка в "добрі руки", але його кинув новий господар.

Також "Знай.ua" писав, що у Львові, у Стрийському парку, відвідувачі помітили щурів.