Світовий океан - це водна оболонка планети, яка омиває всі материки та острови і займає понад 70 відсотків поверхні земної кулі. Він включає у себе усі океани, моря, затоки, протоки, інколи до нього також включають і прісні водойми. Але скільки б нам знадобилося чайних пакетиків,, якби ми захотіли перетворити усю цю воду у тонізуючий напій?

Зазвичай чайний пакетик заварює 250 мл = 0,25 л = 0,25 кубічного дециметра води. В одному кубічному кілометрі - 1 трильйон кубічних дециметрів (літрів). Найбільша оцінка світового океану становить 1 мільярд 421 мільйон кубічних кілометрів.

Чай, фото pxhere.com
Чай, фото pxhere.com

Світовий океан переводимо в кубічні дециметр - додаємо до обсягу дванадцять нулів.

Ділимо отримане число на 0.25 (або множимо на 4, адже на літр чаю піде 4 пакетики)

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Отримуємо: 5 684 і вісімнадцять нулів. Якщо це число записати повністю, то вийде 5 684 000 000 000 000 000 000.

Авжеж, людству ще дуже далеко до здатності отримати настільки неймовірну кількість чаю, тому за Світовий океан можна бути спокійним.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вчені порахували зірки у Всесвіті: відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вчені розповіли, від чого залежить краса людини: генетика тут ні до чого.

Також Знай.ua писав, що Учені порахували іпостасі всередині людини.