Передбачати майбутнє точно неможливо. Але самі зірки часом надсилають нам шматочки знань, які виправдовують себе. Ці маленькі пророцтва, що зчитуються астрологами з небесної карти, називаються гороскопами. Для багатьох людей гороскопи стають цінними підказками на шляху до успіху. Спробуйте і ви довіритися зіркам і зробити свій день яскравішим, зрозумілішим і успішніше. А ми раді вам у цьому допомогти.

Овен

Сьогодні активізуються заздрісники і можуть накинутися на вас з необгрунтованою критикою. Не приймайте близько до серця - "собака гавкає, караван іде". Але і не вступайте в конфлікти. Краще направте цю життєву енергію на допомогу тим, хто цього потребує.

Телець

Приділіть особливу увагу своєму здоров'ю. Якщо ви вирішите відмовитися від шкідливих звичок, зірки допоможуть легше перенести відвикання. Якщо, навпаки, ви хочете завести корисну звичку - вам не буде так дискомфортно, як могло б. Понеділок 27 квітня згладжує гострі кути і робить для вас максимально зручним перехід в нове життя. Не упустіть свій шанс!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Близнюки

Вас чекає несподіваний прибуток. Можливо, з'явиться давній боржник, а може, вас чекає вигідна пропозицію по роботі. Відповідально поставтеся до грошей, які отримаєте. Постарайтеся, щоб вони стали інвестицією у ваше саморозвиток. Від великих покупок у цей день краще утриматися.


Рак

Усамітнитися у своїй "мушлі" і не впускати сторонніх ні в дім, ні в думки. Ви заслужили тиші, і того, щоб побути у своїх мріях. Загорніться в плед, заваріть смачне какао з зефірками і почитайте улюблену книгу, займіться творчістю. Нехай цей день збагатить вас затишком.

Лев

Незважаючи на гордість і самостійність, прийміть турботу і поради близьких. Ви здивуєтеся, наскільки добре вас може зрозуміти бабуся, хоча ви з різних поколінь. Ви відкриєте для себе, яку мудру річ може сказати ваша чотирирічна донька, побачивши те, що лежало на поверхні, але було вами не помічено. Слухайте своє серце, знаки ззовні і тих, кого любите. І досягнете успіху.


Діва

Вас чекає доленосна зустріч. Ймовірно, 27 квітня або в наступні 3 дня ви зустрінете любов, майбутнього кращого друга або потенційного ділового партнера, з яким піднімете великі суми. Тому не нехтуйте людьми, навіть якщо ваше соціальне становище вище - ви не знаєте, як може обернутися життя.


Терези

Де безсилі розум і логіка, вам допоможуть інтуїція і почуття прекрасного, які сьогодні запрацюють на повну силу. Прилив енергії і бажання діяти принесе успіх і радість життя. Однак день не сприятливий для відносин. Тому відкладіть усі з'ясування і серйозні розмови на потім, краще зосередьтеся на творчості або роботі.


Скорпіон

Зірки закликають Вас радше думати, ніж діяти. Чим більше різноманітних і добре продуманих планів Ви побудуєте на найближчі дні, тим краще для Вас. Якщо Ви хотіли б у цей день "вийти в люди" в рамках існуючих обмежень, утримайтеся від цього. Перенесіть свої пересування на інший день.


Стрілець

Стрільці натягуючи тятиву перед напруженим боєм з обставинами. Речі можуть піти не так, як ви очікували. Але навіть коли руйнуються найголовніші плани, не впадайте у відчай! В кінці ви все одно отримаєте перемогу. Конкретно ця війна, в понеділок 27 квітня принесе вам щедрі трофеї. Ви зрозумієте - що не робиться, все на краще.


Козеріг

У Вас є можливість поліпшити фінансове становище, але для цього потрібно буде зробити зусилля над собою. Постарайтеся побачити побільше хорошого навколо Вас, і подякувати всіх, хто до цього причетний. Вас чекає приємна звістка, що може прилетіти від родичів або друзів - особливо від тих, з якими вже давно у вас не було спілкування.


Водолій

Цей день може стати ще однією бусинкою в намисто щасливих днів Вашого життя. Прислухайтеся і придивіться до себе і відчуєте безумовне щастя всередині Вас самих. Нехай в цей понеділок Ваші думки будуть легкі прозорі хмари і так само чисті. Ясність думки необхідна для того, щоб правильно орієнтуватися в ситуації і скористатися нею.


Риби

День сприятливий для спілкування батьків з дітьми – візьміться за приготування смачної їжі, перегляньте цікавий фільм або прочитайте інформативну книгу. 27 квітня варто забути всі претензії – обґрунтовані і не дуже, накопичена в цей день образа віддасться з подвоєною силою, а тому постарайтеся не приймати негативні думки і емоції.