29 квітня - день, який можна і потрібно прожити щасливо! Зірки нашіптують всім знакам Зодіаку бути терпиміше і лояльніші до своїх близьких і помічати чари в дрібницях. Що приготував кожному з представників Зодіакального кола цей день, розкажуть наші астрологи.

Овен

"Не чекайте дива - дивуйте самі", - девіз сьогоднішнього дня. Побудьте в ролі доброго чарівника, роблячи подарунки близьким та сюрпризи друзям, так ви сконцентрируете навколо себе позитивну енергію, посмішки та вдячність. А ось від великих покупок краще утриматися.

Телець

Тельці можуть відчути себе самотніми, проте самотність можна перетворити на усамітнення і обернути на користь своєму внутненнему світу. Збагачуйтеся духовно, подивіться добрий і цікавий фільм, почитайте що-небудь з класики, помедитуйте.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Близнюки

Все таємне рано чи пізно стає явним. Тому якщо вам потрібно поговорити з близькими, сказати неприємну, але необхідну правду, дерзайте зараз. Вечір проведіть з другою половинкою в романтичній обстановці.


Рак

На дієті посидіти ще встигнете - влаштуйте "свято живота". Напечіть собі і домашнім смачного печива, або пиріг, і отримуйте гастрономічне задоволення - за один раз в боках нічого не відкладеться.


Лев

Часом упертість стоїть на шляху щастя, а закостенілі переконання - на шляху у свіжості сприйняття дійсності. Зірки підказують, що сьогодні можна і треба "рвати шаблони", відрікаючись від устаревщих парадигм на користь чогось нового і несподіваного.


Діва

Ідеально було б присвятити цей день тому, щоб навести порядок і в домі, і в думках. Сприятливий день для укладання угод або прийняття життєво важливих рішень. Зірки на вашому боці, дерзайте.


Ваги

Спокійний і рівний день без видатних змін. Астрологи рекомендують приділити увагу здоров'ю та придбання корисних звичок. Можлива сентиментальна розмова з колишнім партнером, яка призведе до хвилі ностальгії.


Скорпіон

День пройде під знаком сексу - ви можете відчувати непереборний потяг до другої половинки, а може і до кінозірки на екрані. Якщо є, кому розділити з вами запал, то засуджувати його зовсім необов'язково. Якщо ж вам не доречні такі відчуття, випийте трав'яного чаю і трохи прогуляйтеся навколо свого будинку - це може допомогти.


Стрілець

Вас захопить за собою бурхлива стихія життя, і навіть карантин не стане цьому перешкодою. Обережніше на поворотах - вмикайте розум і не дайте обдурити себе хвилинним спокусам. Прагніть до своїм високим целем, і станете на цілу ступінь ближче до їх досягнення.
Козеріг

Саме час оцінити, хто в вашому оточенні дійсно корисний і приємний у спілкуванні, а хто "валізу без ручки", який несеш тільки з жалості. Оцінили? Тепер робіть висновки і приступайте до "детоксу" свого інформаційного простору.

Водолій

У фінансовій сфері очікується деяка нестабільність, але вона лише підштовхне кмітливих Водоліїв до пошуку нових перспектив. Можливе підвищення або зміна місця роботи. На любовному фронті все спокійно і без змін.
Риби

Мрії будуть збуватися, а приємні сюрпризи сипатися на вас, як з рогу достатку. Ваша чиста душа і ясний розум заслужили ці дарунки долі, розпорядитися ними правильно.