Перехожі не звертали уваги на дівчину, поки вона не повідомила всім, що на ній немає штанів. У такому вигляді дівчина обійшла половину міста.

Художниця Сандрі Беккер провернула цікавий експеримент. Вона зробила винятковий боді-арт для моделі, який створив ілюзію одягу. Художниця намалювала на дівчині джинси і відправила її гуляти по громадських місцях в Гонконзі.

Малюнок був настільки реалістичним, що ніхто з перехожих не міг запідозрити, що поруч з ними знаходиться молода дівчина без штанів.

За моделлю відправився фотограф, який в таємно знімав переміщення моделі по місту і реакцію перехожих на неї. Дівчина спускалася в метро і користувалася іншим громадським транспортом. Бувала в різних громадських місцях.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Але ніхто не помічав відсутності одягу на ногах, поки дівчина не скинула з плечей рюкзак. На її футболці напис свідчив: "Відсутність штанів - це найкращі штани". Тільки побачивши цей провокаційний напис, перехожі починали розглядати штани дівчини, а точніше їх відсутність.

Таким чином, художниця і її помічники довели, що грамотно зроблений боді-арт може створити ілюзію справжньої одягу. І ні перехожі, ні правоохоронні органи не помітять "підробку" на вулиці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчина прийшла на побачення повністю оголеною, а хлопець не помітив

Як повідомляв портал Знай.ua, боді-арт художники показали еволюцію жіночих купальників

Також Знай.ua писав, як примітивний боді-арт захищає від небезпечних інфекцій