Чоловіки вважають, що в кожній жінці повинна бути загадка. А от жінки дуже часто вважають чоловіків суцільною загадкою, яку вони намагаються розгадати все своє життя.

Щоб зрозуміти чоловіка, жінка має знати трохи більше про нього, ніж збита фраза: ″Всі чоловіки...″

7 речей, які повинна знати кожна жінка про чоловіків

1. Вони не вміють читати ваші думки

Здавалося б, досить логічне твердження. Однак для багатьох жінок воно далеко не очевидно. З чоловіком неможливо спілкуватися натяками, зітханнями, поглядами, так як він за своєю природою мислить найчастіше зовсім іншими категоріями. Домогтися бажаного від свого кавалера завжди набагато простіше, чітко формулюючи свою думку.

2. Вони теж хочуть брати участь у відносинах

Навіть якщо ви звикли в усьому і всюди бути головною, відносини можна управляти, не забираючи при цьому у чоловіка головну роль. Перш ніж приймати рішення, яке стосується вас обох, вам нічого не варто запитати думки у своєї половинки або дати йому можливості вирішувати дрібні питання. З подібних дрібниць і складається щастя у відносинах: він - не відчуває себе просто аксесуаром для вашого пишноти, ви - як сірий кардинал заправляєте всім, не забуваючи при цьому проявляти зацікавленість і турботу. Пам'ятайте: чоловікові важливо відчувати себе потрібним.

3. Вони не люблять критики і просити про допомогу

І навряд чи зізнається, що не здатний щось вирішити. Не потрібно закидати його критичними зауваженнями. Ваш коментар чи рада повинна звучати м'яко, а будь-яку критику можна (і потрібно!) Нейтралізувати похвалою.

4. Вони вважають за краще вирішувати проблему, а не обговорювати її

Якщо у вас був паршивий день і вам просто потрібно виговоритися, щоб вас пошкодували, так і скажіть про це своєму чоловікові. В іншому випадку він моментально кинеться вирішувати вашу проблему і запропонує мільйон способів як вийти з неприємної ситуації. Просто вони так влаштовані: їм потрібно діяти, філософствування, як вирішення проблеми, вони не розглядають зовсім.

5. Вони люблять поїсти і цінують турботу

Навіть якщо він сидить на строгій дієті, що складається з спортивного харчування і чистого ентузіазму, він оцінить, якщо ви не полінуйтеся, і змішайте йому протеїновий коктейль з ранку, поки він в душі. Не любите готувати, а партнер тужить по гарячому? Дбайливо замовлена ​​їжа, яка сервірувати і чекає його на столі, коли він прийшов з роботи - хоч якесь, але прояв пильності з вашого боку.

6. Їм просто необхідно особистий простір

І навіть якщо вас сильно нервує той факт, що він вечорами пропадає в гаражі, ви можете висловити йому своє занепокоєння і разом прийти до спільного рішення. Наприклад, виділяти три вечори на тиждень виключно для себе: ви - зможете відпочити від рутини, він - зайнятися улюбленою справою. Чоловік оцінить ваше вміння йти на компроміси і те, що ви шанобливо ставитеся до його захопленням і хобі.

7. Вони люблять компліменти

У чоловіків не прийнято хвалити один одного, як це роблять жінки. Але чути похвалу на свою адресу для них завжди приємно. Чи не переставайте захоплюватися своїм партнером, і він віддячить вам тієї ж приємною монетою.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще