У мережі жінка, яка вирішила залишитися інкогніто, розповіла історію з власного життя, а також поділилася одним важливим спостереженням, а точніше тим, що "видає" чоловіка, який зраджує власну кохану.

Про таке вона розповіла на одному з українських сайтів, де усі охочі можуть поділитися історією свого життя.

"Мені двадцять вісім років, нещодавно я вдруге вийшла заміж, зараз чекаю дитину. Все мало б бути гаразд, але у мене з’явилися сумніви щодо вірності мого теперішнього чоловіка. Можливо, це неприємний відгомін попередніх стосунків, а, можливо, чоловік і справді мені зраджує", - розповіла про себе жінка.

Так, за її словами, підозри в неї є, і навіть не безґрунтовні, адже її перший чоловік теж виявився зрадником.

"Вдруге я зради просто не переживу! Перший мій шлюб закінчився раптово, через зраду чоловіка. Це була подвійна зрада, адже він пішов до моєї найкращої подруги. Я навіть не уявляла, що душевний біль може бути таким гострим. Але зараз до першого чоловіка у мене давно немає ніяких почуттів, але відгомін власного болю є", - каже вона.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подружня зрада (фото: wom.net)
Подружня зрада (фото: wom.net)

Наразі вона зізнається, що хоча і знайшла собі іншого чоловіка, який нібито її любить, але щасливою вона себе все одно не почуває, бо запідозрила зраду.

"Михайло, мій другий чоловік, повернув мені віру в добропорядність і чесність. Я вважаю, що з чоловіком мені дуже пощастило. Любов, взаєморозуміння, відносний достаток – здається, у нас є все, що потрібно для щастя. Але, я дивлюся на чоловіка і бачу всі ознаки зради. Михайло почав всюди за собою носити телефон – без нього і в туалет не ходить. Раніше такого не було! Тепер гаджет весь час під контролем. Додому приїжджає пізно, часто затримується на роботі. Ну, може і правда проблеми на роботі, тому і телефон весь час в руці. Але мені у це важко повірити, бо все так схоже на те, що було з першим чоловіком!", - аргументує свої підозри щодо зради жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мама Неймара важко переживає розрив зі своїм молодим бісексуальним коханцем.

Як повідомляв Знай. ua, Семенович зізналася про "подвиги" молодості і коханців-мільярдерів.

Також Знай. ua писав, що бабуся принца Чарльза переплюнула Матір Терезу, за що королівську особу визнали праведницею.