Карантин підштовхує кожного шукати нові занятя, хобі, розваги. І це стосується не лише людей, адже тварини також відчувають - коїться щось дивне.

На відео потрапила спритна мавпа, якій вдалося запустити повітряного змія. Цікавий випадок очевидець зняв в Індії в штаті Орісса. Іграшку забули на даху діти. А кмітлива тварина вчасно знайшла її.

Зараз в Індії люди знаходяться на самоізоляції, а вулицями розгулюють тварини. Примат знайшов змія і зумів розібратися з його пристроєм.

Нещодавно в мережі з'явилося кумедне відео, на якому мавпочка вилізла на дах будинку й запустила повітряного змія. Ролик не гаяв часу і дуже швидко ставав вірусним. А той, хто зловив чудернацькі кадри, зазначив, що еволюція в умовах карантину розвивається занадто стрімко.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Автор ролика зазначив, що коронавірус, схоже, змусив приматів еволюціонувати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, черепахи влаштувалися в кріслі посеред озера і викликали заздрість киян, - "А ми в будинках сидимо".

Як повідомляв портал "Знай.ua" у Києві горе-бізнесмени влаштували страшний "концтабір" для свиней, моторошні кадри підвальної ферми обурили українців.

Також "Знай.ua" писав, два обличчя і лише одна голова – історія чоловіка, який розділив власне тіло з "демоном".