Астрологи склали прогноз для кожного знака Зодіаку на 8 травня. Це день, коли корисно відпускати від себе образи, а все добро записується Простором в "Книгу подяки". Будьте уважні до власної карми і не давайте нікому вивести вас з рівноваги.

Овен: Несподівана пристрасть постукає у ваші двері. Піддавшись їй, ви не пошкодуєте, а отримаєте найяскравіше враження. У фінансовому плані уникайте непотрібних витрат.

Телець: Все таємне рано чи пізно стає явним. Якщо у вас на душі є вантаж, звільніть себе, исповедавшись комусь із близьких, священика або незнайомцеві в мережі.

Близнюки: Терапія домашніми тваринами допоможе привести в порядок думки і гармонізувати внутрішній світ. День не підходить для того, щоб давати або брати гроші в борг.

Гороскоп, фото pxhere
Гороскоп, фото pxhere

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Рак: Добро, зроблене вами сьогодні, повернеться до вас сторицею. Відмінний день для благодійності і відновлення втрачених соціальних контактів.

Лев: 8 травня переступити через свої страхи, як би складно це не було, і крокуйте назустріч новій і щасливого життя. Попросіть вибачення у тих, кого образили, щоб очистити карму, але зробіть це щиро.

Діва: День обіцяє бути успішним у фінансовому плані. А от на особистому фронті будьте обережніше — область відносин тимчасово перетворюється на мінне поле. Не приймайте важливих рішень в любові.

Терези: Покажіть своїм близьким людям, як вони вам потрібні і як ви дбаєте про них. Вечір присвятіть фізичним вправам. Ви виявите, що день приніс багато енергії і натхнення жити.

Скорпіон: Не вступайте в суперечки — вони лише виснажать, а істина в них не народиться. Краще витратьте свою енергію на домашні справи і микроремонт, до якого все руки не доходили.

Стрілець: Дотримуйтесь жадобі пригод, але не забувайте про те, що найважливіше — це життя і здоров'я. Сьогодні можна ризикувати фінансової складової заради великої мети, але не собою і не своїми близькими.

Козеріг: Будьте обережні - в вашому колі з'явився недоброзичливець. Визначити його складно, однак допоможуть заходи елементарної ментальної гігієни — не давайте про себе зайвої інформації і уникайте провокацій.

Водолій: Настав ваш зоряний час! Будь-яка ідея, що прийшла в вашу світлу голову, всерйоз претендує на геніальність. Впевненість у собі повинна стати кредо вашого дня 8 травня.

Риби: Наведіть порядок в речах, справах і думках. Займіться йогою. Прислухайтеся до своїх потаємним бажанням. Нехай день буде максимально розслабленим і приємним для вас.