Вчені з'ясували, що сон в окремих ліжках позитивно впливає на статеве життя з другою половинкою. Учасники дослідження заявили, що після того, як вони роз'їхалися по різних кімнатах, секс дійсно став більш бажаним і пристрасним. Також читачам розповіли, які ще фактори впливають на інтимне життя.

Пара, pxhere

Раціон харчування

Найменші зміни в харчуванні надають миттєвий вплив на весь організм, в тому числі й лібідо. Якщо вживати фастфуд і пропускати сніданки з обідами, то людина не буде отримувати достатню кількість поживних речовин. Це може призвести до дефіциту енергії, в результаті чого "в'яне" сексуальна активність.

Депресія

Коли у людини наступають труднощі в житті, то організм автоматично переходить в захисний режим і намагається захистити почуття та тіло від можливих потрясінь. Таким чином, приємні відчуття в цей період притупляються, а отримати оргазм стає практично нереально.

Розчарування в партнері

Гнів або образа на партнера теж впливає на якість статевого життя. Якщо в момент фізичної близькості, людина не відчуває ніжних або пристрасних почуттів до партнера, досягти "піку" буде дуже складно. Чим міцніше емоційний зв'язок, тим вище рівень сексуальних відносин.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"
Показати ще

Пара, pxhere

Контрацептиви

Якщо жінка довгий час предохранялась за допомогою оральних контрацептивів, а потім перейшла на презервативи, то в перший період сексуального потягу до партнера буде низьким. Гормональні препарати мають властивості відображатися на лібідо.

Сексуальна травма

В цьому немає нічого соромно. Головне – розуміти, що без допомоги психолога відновити якість сексуальних відносин не вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як і коли почалися стосунки Меладзе та Джанабаєвою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загули принца Вільяма штовхнули Кейт Міддлтон на відчайдушні заходи.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Козловський зізнався, чим балує нову наречену.