У всіх знаків зодіаку є своє розуміння комфорту. Тому у кожної людини є власні принципи та подання почуття зцілення. Астрологічні знаки підпорядковуються космосу, тому у кожного знака свій, власний ритуал. Він може бути як духовним, так і звичайним, стандартним для кожної людини. Розглянемо їх для всіх 12 знаків.
1. Овен. Цей знак зодіаку управляє головою, тому для них вкрай важливий масаж голови. Попросіть свого партнера, щоб вам масажували голову простими рухами протягом хоча б 20 хвилин. Також важлива і обстановка. Найкраще обставити кімнату свічками, які забезпечать приємний релакс.
2. Телець. Тельці – справжні гурмани, але часто вони змушені їсти фаст-фуд. Тому ритуал зцілення для цього знака – приготування їжі. Складіть список необхідних продуктів, приготуйте кілька страв, які ви давно хотіли спробувати. Приготування для вас – це і є ритуал зцілення.

Гороскоп, скріншот: YouTube
Гороскоп, скріншот: YouTube


3. Близнюки. Приказка: “Рух – життя” – це про вас. Причому вам необов'язково ходити пішки. Ритуалом зцілення для вас може стати і водіння. Сядьте в машину, увімкніть улюблену музику, і вперед, в сусіднє місто!
4. Рак. Ви дуже любите свій будинок, тому для вас зцілення проходить через домашній затишок. Присвятіть один день домашньому очищенню. Купіть додому новвые квіти, виберіть нові штори, так і просто проведіть прибирання. Чим чистіше і затишніше у вас вдома, тим краще ви будете себе почувати.
5. Лев. Для цього знака зодіаку дуже важливі дружні зв'язки. Спілкуйтеся з друзями, і исцеляйтесь з їх допомогою! Проводите цей ритуал хоча б раз в тиждень, і ви зможете зарядитися енергією!
6. Діва. Цей знак зодіаку управляє шлунком, зцілення для нього проходить через очищення організму. Хорошим варіантом для дів є піст. Виберіть певний період часу для поста, очистіть організм, а з ним і дух.
7.Терези.Не відмовляйте собі в шопінгу. Для вас саме цей ритуал допоможе зцілитися і зарядитися енергією. Дозвольте собі просто витратити гроші, і отримати задоволення від цього процесу. Купіть не те, що вам потрібно, а те що ви хочете. Чи не хочете, але у вас є така можливість – все одно купите.

Гороскоп, фото pixabay
Гороскоп, фото pixabay


8. Скорпіон. Відомі песимісти, які часто задаються душевними переживаннями. Тому вам не потрібно нічого ускладнювати – очищайтеся через релакс. Увімкніть приємну музику, наберіть ванну з пелюстками троянд, і просто розслабтеся! Перетворіть релакс у власний ритуал очищення.
9. Стрілець. Скажений ритм життя – це про стрільців. Вам всегд

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

а треба щось робити, виявляти якийсь креатив, приносити користь. Навіть пасивний відпочинок – це не про вас. Тому зробіть своїм ритуалом активний відпочинок. Хоча б елементарну прогулянку.
10. Козеріг. Якщо стрільці – це креативщики, то козероги – справжні трудоголіки. Навіть якщо немає роботи, він її все одно знайде. Однак потрібно якось розслаблятися. Для козерогів кращим способом буде медитація. Хорошим варіантом для ритуалу буде мантра або аудіо-медитація. Намагайтеся проводити очищення кожен день і приділяти хоча б по 15 хвилин.
11. Водолій. У вас в голові завжди багато думок. Чому б не записувати їх? Заведіть щоденник! Фіксуйте в ньому всі думки, які приходять вам у голову. Неважливо, гарне у вас поганий настрій або, щоденник допоможе йому відчувати себе краще.
12. Риби. Як би дивно це не звучало, але для вас зцілення проходить через пізнання нового. Тобто ви відчуєте себе краще, якщо приділите час вивчення чогось нового. Приділіть хоча б годину в день вивчення нової мови, освоєння нової професії або навичок, і ви відчуєте себе набагато краще!