Любовний фронт для всіх знаків Зодіаку обіцяє приємні несподіванки, однак у кожного свої особливості.

Овен

Представники протилежної статі, які з якихось причин відвернулися від вас, будуть про це шкодувати і повернуться з вибаченнями. Проявіть поблажливість і дружелюбність, і можливо, зав'яжуться цікаві романтичні стосунки

Телець

Не домагайтеся взаємності від людини, яка не в змозі дати її — це шлях в нікуди. Краще займіться зовнішністю і здоров'ям. Чудовий день, щоб розправитися зі старими шкідливими звичками і придбати корисні, нові.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Близнюки

Сьогодні будьте оригінальними — влаштуйте для другої половинки приємний сюрприз, вклавши в це всю свою фантазію. Вдячність не змусить себе чекати. Самотні Близнюки, шанс зустріти свою долю випаде в самому несподіваному місці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Рак

У коханні можливе невелике розчарування. Вам здасться, що партнер обрав провести час з кимось іншим замість вас, від чого настрій буде не фонтан. Не заморачивайтесь, запросіть на вечерю хороших друзів, відверніться на цікавий фільм. Одиноким Ракам, можливо, саме час зареєструватися на сайті знайомств — чим чорт не жартує.

Лев

Сприятливий день для зачаття спадкоємця у сімейних Львів. Самотнім Левам світить несподіване знайомство, здатне перевернути ваш світ з ніг на голову. Але в цьому випадку не варто поспішати — “розсмакують” це спілкування, вичавивши з нього максимум.

Діва

Озирнувшись на минуле, ви можете випробувати укол сентиментальності чи ностальгії. А занурившись у спогади, відчути ніби щось важливе упустили. Так, ви звикли в усьому дивитися вперед, однак не відмовляйтеся від того, що було вам дорого раніше.

Терези

Чудовий день для того, щоб розкрити нові грані чуттєвої насолоди з другою половинкою. Одиноким Ваг може появитися пропозицію приємно провести час без зобов'язань. Погоджуйтеся, але не забувайте про заходи обережності.

Скорпіон

Якщо вас втомили відносини, то сьогодні розрив буде безболісним. Не бійтеся сміливо дивитися в обличчя нового життя, і якщо вам хтось сподобався, зверніть на себе його увагу — не прогадаєте.

Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com
Розлучення, розлука, ілюстративне фото: pixabay.com

Стрілець

На вас накинеться і не буде давати спокою потужна ревнощі. Будьте акуратні і не терроризируйте другу половинку собственничеством, інакше конфлікту не уникнути. Невідповідний день для початку нових відносин і любовних знайомств.

Козеріг

Ваше серце “екнет” побачивши людину, на якого ви раніше не звертали уваги. Можливо, вас пов'язують дружні або ділові відносини. Але все змінюється, і іскра несподіваних почуттів пробіжить там, де раніше було “темно”.

Водолій

Безнадійний романтик — зазвичай це не про вас, але сьогодні особливий день. Цілком імовірно, що ваш світ перевернеться з ніг на голову з-за сентиментального захоплення.

Риби

В любовних справах тихий і приємний штиль заспокоїть вашу душу після численних драм. Подібно до того, як діє цілюща мазь на шрами, вашому серцю допоможуть слова коханої людини. Самотні Риби — день сприятливий для нових знайомств.