Мешканка сонячного Лос-Анджелеса (Каліфорнія) 27-річна Сафайр Сейнт витратила понад 70 тисяч "зелених" на пластичні операції. Все заради того, щоб стати схожою на секс-ляльку.

Про цю історію пише американський таблоїд Daily Mirror.

Дівчина збільшила груди на сім розмірів, коригувала форму носа, встановлювала філлери і робила ін'єкції ботоксу. Крім того, вона регулярно відвідує чотиригодинні сеанси гіпнозу, які покликані зробити її дурнішою.

Сафайр Сейнт, фото: Instagram
Сафайр Сейнт, фото: Instagram

"Завдяки їм, я так змінилася, всі мої друзі і родичі помітили, якою дурною я стала", - заявила Сайфар.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Вона стверджує, що хотіла бути секс-лялькою все своє доросле життя. Першу операцію оплатив її колишній чоловік, який продовжував підтримувати її і після розставання.

"Він допоміг мені вибратися з важкої фінансової ситуації, але у нас не дуже багато спільного, тому що йому 76 років", - пояснює вона.

Дівчина не збирається зупинятися на досягнутому і хоче, серед іншого, збільшити сідниці, зробити ще одну ринопластику, видалити ребра, а також встановити імплантати в щоки і губи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відвертий купальник російської Кардашьян ледь не порвався на величезних грудях.

Як повідомляв Знай.uа спорт або силікон? Екзотична фітнес-модель покрутила соковитими сідницями на камеру.

Знай.uа писав, груди, яким позаздрять всі – Міс Україна поділилася "гарячим" спогадом.