Любов має здатність звалюватися на голову несподівано. Купідон, стріляє влучно і нишком. Все, що ви встигаєте розглянути розпливчастим від щастя зором — те, що ось вона, та людина, з якою ви хочете провести все життя. Отже, що ж чекає на вас на любовному фронті за знаком Зодіаку? Давайте дізнаємося .

ОВЕН

Ви опинитеся в центрі уваги. Можливо, від цього ви відчуєте себе незатишно. Однак шанси, що вас помітить і підійде познайомитися послана долею людина, величезні.

ТЕЛЕЦЬ

День обіцяє вам безліч пригод, в тому числі і на амурному фронті. Деякі з особливо “везучих” представників Знаку, ризикують бути втягнутими в любовний трикутник.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні у вас тільки два завдання — виглядати яскравіше і посміхатися якомога більш щиро. Людина вашої мрії помітить вас навіть в натовпі.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

РАК

Ваші відносини гармонізуються, а почуття досягнуть піку з коханою людиною. Для самотніх Раків можливий незапланований інтимний контакт.

ЛЕВ

Любов викличе природне відповідне відчуття, але момент близькості може розчарувати.

ДІВА

Сьогодні поспішати не варто, можна зопалу зробити необдумані вчинки. А там і до сварок недалеко.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні потрібно уникати самотності. У компанії більше ймовірності зустріти цікавого партнера.

СКОРПІОН

Проведіть день з коханою людиною. Подивіться разом фільм, прогуляйтеся, згадайте романтичні моменти з вашого минулого — саме час освіжити почуття.

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні ваша думка про вашому улюбленому людині буде формуватися в основному під впливом близьких вам людей. Вони будуть говорити вам про те, що думають про вашу половинку, а вам залишиться лише погоджуватися чи ні. У будь-якому випадку, зустрічатися з ним вам, а не їм.

КОЗЕРІГ

Добрий день. Настав час сприятливе не тільки для зустрічей, але й навіть для деяких серйозних дій. Постарайтеся використовувати його на всю котушку.

ВОДОЛІЙ

Нині, як це не сумно, дуже легко буде прийняти бажане за дійсне. Особливо якщо думати і приймати рішення ви будете не головою, а, як і належить, серцем.

РИБИ

Можливий роман з впливовою особою. Почуття і захоплення сьогоднішнього дня вам захочеться зберегти в таємниці. Увечері остерігайтеся спокуси і уникайте авантюр, вони можуть мати негативні наслідки.