Зустрітися у правильний час і в правильному місці, мабуть - запорука прекрасних стосунків. Але що ж робити, коли місце правильне, а час не дуже підходящий?! Ситуації в житті трапляються різні. І щоб зустріти чоловіка, який міг би стати якорем для корабля вашої сім’ї, але не тормозом, варто тримати руку на пульсі:)

Для початку потрібно щоправда переконатися, що справа в часі, а не в людині. І ось ознаки, що зараз для вас просто невідповідний час для відносин:

Стосунки, фото: pixabay.com
Стосунки, фото: pixabay.com

1. У вас різні довгострокові цілі.

Це найпершо, що слід з’ясувати у стосунках - адже діти, подорожі, спільний побут - це той мінімум, який повинен співпадати. Ну і величезне кохання, адже саме воно здатне схилити будь-кого на сторону коханої людини.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Буорхливі амбіції повинні співпадати, якщо один готовий гори перевернути заради розвитку, а інший лише ути диванним експертом - з цього не вийде нічого толкового.

Ніхто з вас не готовий міняти те, що йому важливо, заради відносин. Ви не готові міняти свій спосіб життя. Але можливо це тільки поки. Можливо скоро він теж захоче дітей. Можливо ти наближення по світу і захочеш осісти в одному місті і в одній квартирі. Але в будь-якому випадку зараз відносини немає сенсу продовжувати.

2. Хтось з вас (або обидва) тільки закінчили минулі тривалі відносини.

Це дуже незручно: коли ти тільки що розлучилася з колишнім, з яким довго зустрічалася, як раптом зустрічаєш когось ідеального. Ти ще не перестраждала минулі відносини, як тут назрівають нові, але ти відчуваєш, що це невідповідний момент для них. Ще гірше, коли це він ще не забув колишню, нехай ти і бачиш симпатію з його боку в твою адресу. Тут потрібно багато терпіння і розуміння, але найчастіше просто не на вашій стороні.

Стосунки, фото pxhere
Стосунки, фото pxhere

3. Комусь із вас потрібно переїхати.

Це може бути робота, тривале подорож або переїзд, але стосунки на відстані, особливо на початку, здаються нереальними. І ніхто не готовий, та й не повинен жертвувати своєю мрією і змінювати плани заради відносин, в яких ви не впевнені. Але можливо варто спробувати стосунки на відстані.

4. Хтось з вас занадто зайнятий своєю кар'єрою.

Бувають такі періоди на роботі, коли потрібно приділити їй більше часу, щоб досягти чогось більшого. Якщо ти зустрічаєш людину на такому життєвому етапі, складно будувати нові відносини в таких умовах. Жертвувати кар'єрою точно не варто, але якщо вистачить терпіння, то можливо і відносини складуться.

5. У вас велика різниця у віці.

Ти не пройшла через те, через що він пройшов, і тут вже ніякий час не допоможе і не змінить цього. Ви можете хотіти від життя різного, якщо ваша різниця не 10 і не 15 років, а більше. Але все можливо і індивідуально.

інтимні стосунки
інтимні стосунки

6. Він не хоче відносин прямо зараз.

Це найгірше. Коли обставини сприяють, але людина просто сильно обпікся в минулий раз і поки не готовий довіритися комусь новому, навіть якщо відчуває до тебе щось особливе. Він просто ще не готовий, йому потрібен час, і це треба поважати.

7. Він вже у відносинах (або ти).

Так, ти можеш відчути особливий зв'язок з тим, хто вже у відносинах або коли ти вже у відносинах. Ви не збираєтеся змінювати, але відчуваєте цю образу від того, що не зустрілися раніше.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вчені попереджають: засмага може призвести до смерті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Красива засмага та "правильний" купальник – нероздільні.

Також Знай.ua писав, що Поцілунки з Потапом і засмага в бікіні, - Настя Каменських показала найінтимніші архіви.