Як відомо, дівчата все життя мріють про ідеальне та розкішне весілля. Саме в цей день всі наречені хочуть виглядати справжніми королевами. Однак, іноді всі мрії псує лише одна людина, на яку покладається так багато надій – візажист. Про це повідомляє Daily Advent Nigeria.

Так, дівчина готувалася до весільного торжества, на яке чекала довгі роки. Вона хотіла виглядати досконалою та неповторною в цей день, тому не шкодувала ні грошей, ні часу. Особливу увагу вона приділила підбору візажиста, адже макіяж дуже важливий в образі нареченої.

Макіяж нареченої, фото: Daily Advent Nigeria

Дівчина переглянула безліч робіт різних майстрів і зупинилася на тому, чиї фото їй сподобалися найбільше. Вона вже уявляла, як піде під вінець в образі принцеси.

І ось настав цей день. До героїні додому прийшла візажистка та приступила до роботи. В процесі дівчина не бачила себе і тільки мріяла про результат. Однак, побачене вразило її. На обличчі була немов різнобарвна гіпсова маска.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тон шкіри відливав жовтизною. Здавалося, ніби з обличчя героїні вся ця штукатурка почне чи то стікати, чи то обсипатися. З бровами пощастило ще менше – вони були схожі на крила дуже великої чайки, причому намальовані маркером. Мабуть, єдине, до чого можна було не причепитися – це макіяж очей. Однак це ніяк не сглаживало положення.

Макіяж нареченої, фото: Daily Advent Nigeria

Як дівчина, так і її сім'я були шоковані. З'являтися з таким неподобством на обличчі було просто соромно, а весільна фотосесія була під загрозою зриву. В результаті, довелося терміново змивати макіяж і робити його самостійно.

Макіяж нареченої, фото: Daily Advent Nigeria

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як правильно зберігати косметику.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт маски для особи з гарбузового насіння.

Також "Знай.ua" писав, як правильно доглядати за шкірою обличчя за допомогою масажу гуаша.