Особистий фронт 6 липня повинен залишатися спокійним, кажуть астрологи. На нас все ще впливає коридор затемнень, який нещодавно закрився, а 15-й місячний день — не найкращий час для прийняття радикальних рішень. Подбайте про те, щоб погода у вашій любовній гавані залишалася тихою і мирною. Тепер подивимося, що радять астрологи кожного із знаків Зодіаку.

ОВЕН

Овнів все дратує, хочеться вити на місяць, рвати і метати. Через поганий настрій, є ризик зірватися на другу половинку. Але адже коханий чоловік не винен, що на вас стільки всього навалилося. Тому астрологи рекомендують бути стриманішим.

ТЕЛЕЦЬ

Випадково або навмисно, ви можете дізнатися головну таємницю свого партнера. Від того, як ви розпорядитеся цією інформацією, залежатиме майбутнє ваших відносин. Від вашої обізнаності у коханої людини може наступити легкий шок. Однак після відвертої розмови ви станете тільки ближче один одному.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Любовний гороскоп, фото з відкритих джерел
Любовний гороскоп, фото з відкритих джерел

БЛИЗНЮКИ

Ви забудете щось дуже важливе, що говорив вам кохана людина. То від неуважності, чи то з-за високої зайнятості. Важливо відразу вибачитися і не сперечатися. Взагалі, відмінна тактика сьогодні йти на примирення самому. Не важливо, винні ви чи ні. Пам'ятайте, першим просить вибачення не той, хто насправді винен, а той, хто дорожить відносинами.

РАК

В парі можлива невелика боротьба за верховенство у відносинах. Посперечатися і помірятися, “хто головніший”, можна, але не захоплюйтеся і не дайте цьому перетекти в серйозний конфлікт. Згладити ситуацію можна, сказавши партнеру, наскільки він важливий для вас, і як ви цінуєте його внесок у ваш союз.

ЛЕВ

У вас виникнуть розбіжності з приводу спільного проведення часу. Вирішите відразу, що вам важливіше: погода в домі або власні бажання. Звичайно, для відносин краще разок пожертвувати своїми “хочу”. Якщо тільки це не стає системою.

ДІВА

Ви захочете побути на самоті. Причому не в перший раз за останній час. Постарайтеся пояснити коханій людині, що справа не в ньому. Ви можете цього не помічати, але його ранить ваша мовчазність.

ТЕРЕЗИ

У цей день велика ймовірність сварок і скандалів. До речі, провокувати їх будете ви. Подумайте, заради чого все це.

СКОРПІОН

Займіться у цей понеділок чим-небудь незвичайним. Ваші стосунки від цього спалахнуть з новою силою. Нехай ненадовго, але дуже яскраво.

СТРІЛЕЦЬ

Вас чекає шалена пристрасть, що вийшла з берегів. Згораючи в цьому полум'ї і плавлячись в обіймах коханої людини, ви забудете про все на світі. І нехай в цей день ніяка реальність вас не відволікає. Вимкніть телефони, відпросіться з роботи "за сімейними обставинами", відмініть зустрічі з друзями і усамітнитися з другою половинкою - це того варто.

КОЗЕРІГ

Ваша друга половинка давно про щось хоче сказати вам, але ви за своєю роботою нічого не помічаєте. Пора відкрити очі.

ВОДОЛІЙ

Для вас на першому місці виявиться домашній затишок, який ви створюєте разом з другою половинкою. Сходіть разом в магазин і купіть що-небудь для вашого гніздечка, а потім займіться вибором фільму для вечірнього перегляду. Нехай вечір належить тільки вам двом.

РИБИ

Залиште робочі завдання на роботі, а вдома станьте романтичною натурою. Скромної або пристрасної - вирішувати вам.