Кохання — почуття, здатне змінити людину до невпізнанності. Хто закоханий щасливо - той окрилений, мотивований, готовий рости і змінюватися разом з об'єктом своїх ніжних почуттів. Любов може прийти м'якою, акуратною ходою по стежці дружби, або звалитися на голову, як снігова лавина. Любовний гороскоп — не панацея і не універсальна "інструкція", як вести себе з найдорожчою людиною в світі. Але підказки астрологів часто дозволяють уникнути помилок і зробити союз двох сердець міцнішим. Отже, що ж чекає знаки Зодіаку на особистому фронті 12 липня?

Овен

Сьогоднішній день відкритий для любові, нових зустрічей і знайомств, флірту, романів. Однак є ймовірність потрапити під вплив іншої людини. Стежте, щоб цей вплив не переріс в залежність! Підвищений емоційний фон дня забезпечить яскравість і щирість почуттів, викликаючи бажання йти у них на поводу.

Любов і захід, фото з відкритих джерел

Телець

Багатообіцяючий день як у професійному плані, так і на амурних теренах. Доглядайте тільки за гаманцем. Протилежна стать може істотно розорити. Сімейним Тельцям рекомендується вибратися на природу з другою половинкою

Близнюки

Ваша посмішка здатна обеззброїти кого завгодно. Частіше посміхайтеся, якщо хочете досягти успіху. Якщо на вулиці ви випадково посміхнетеся незнайомцеві або незнайомці, і зустрінете посмішку у відповідь, це може покласти початок багатообіцяючому і бурхливому роману.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Рак

Якщо назріла необхідність у серйозній розмові, то сьогодні саме час розставити всі крапки над «i». Постарайтеся відверто поговорити з партнером про те, що у вас в душі. Ви можете розраховувати на розуміння і підтримку навіть у конфліктних моментах.

Обійми та довіра, фото з відкритих джерел

Лев

Вас чекає цікава зустріч, проте зірки радять бути стриманішим, терплячим і не квапити події. Це той випадок, коли вам з небайдужою людиною знадобиться створити контакт інтелектів, потім інтересів, і лише потім — душ і тіл. Любов зажадає від вас довгого “розгойдування”, однак триватиме дуже довго. Можливо, все життя.

Діва

Спокійно вислухайте людину, якій довіряєте, навіть якщо вона вирішилв вас критикувати. Не завжди критика має на меті образити вас. Можливо, партнер хоче вказати вам на певні недоліки з благими намірами, але йому бракує делікатності. Але якщо критика стає постійною, або занадто сильно вас ранить, має сенс попросити партнера пригальмувати. А якщо ви не будете почуті, це привід подумати про розставання.

Терези

Не кидайте слів на вітер і не обіцяйте те, що не збираєтеся виконувати. Будьте чесним, тоді і вам не будуть брехати. Сьогодні особливо важливо бути відвертим з коханою людиною, навіть якщо правда не зовсім приємна. Уникайте флірту на стороні, або навіть знаків уваги від протилежної статі, якщо це не ваш улюблений чоловік. Партнер може приревнувати.

Скорпіон

Доля надасть вам шанс змінити життя на краще, скористайтеся ним! Якщо ви з партнером хочете почати жити разом або укласти заручини, то ось він, відповідний день. Корисно запланувати подорож на двох, це освіжить ваші почуття і нагадає про найромантичніших миттєвостях разом.

Стрілець

Сьогодні ви відчуєте себе криголамом. Вам доведеться розчищати шлях для того, щоб пройти самому і провести за собою свою половинку. Проблеми величезними крижинами будуть стояти на вашому шляху, однак у підсумку ви їх подолаєте. Увечері нарівні з втомою ви відчуєте задоволення.

Козеріг

Зробіть сьогодні все можливе для того, щоб ваш улюблений чоловік відчув себе справжнім героєм. Нехай він побачить і дізнається, що ви захоплюєтеся їм, що ви пишаєтеся ним і тим, чого йому вдалося домогтися. Йому це дійсно дуже потрібно зараз, а вам не так важко буде задовольнити це його бажання.

Водолій

Сьогодні вам нескінченно набридне роль інтелектуала і вічно зайнятої людини та ви дозволите собі провести день далеко від справ, розумних книг і філософських розмов на великі теми. Цілком можливо, ваш улюблений чоловік не відразу зрозуміє і оцінить ваш вибір, проте зірки сподіваються, що рано чи пізно він вас зрозуміє.

Риби

Навіть якщо ви любите якогось представника протилежної статі тільки як друга і навіть не думаєте про нього як про потенційного кохану людину, сьогодні помислити все ж варто. У всіх кохань одне джерело і одна сутність, а значить, одне спокійно може перетекти в інше.