Понеділок 13 липня випробує багато пар на міцність. Можливі образи, недомовки, непорозуміння, ревнощі. Але все це лише маленький поріжок на шляху до справжнього щастя. Більшість представників Зодіакального кола зможуть перемахнути його без проблем.

Овен

Можливо, вашим почуттям належить пройти випробування ревнощами. Хтось третій спробує влізти між вами і зіпсувати вам взаємини. Проте міцні союзи від такого випробування стануть ще міцнішими, слабкі — і так би розпалися.

Телець

Віддаватися романтиці завжди добре, однак сьогоднішній день краще присвятити прагматичній стороні ваших стосунків. Плануйте разом ремонт і спільний бюджет, подумайте, куди будете рухатися в майбутньому, поговоріть про дітей.

Близнюки

13 липня дайте партнеру відчути, наскільки він для вас важливий. Говоріть приємні слова, обіймайте, зробіть подаруночок без приводу. Це допоможе подолати втому, накопичену за останній час і освіжити ваші стосунки

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рак

У цей день не бійтеся показати коханій людині свою темну сторону. Спостерігайте за реакцією. Ваша людина прийме вас таким, яким ви є. Не ваша — злякається і втече.

Лев

Якщо ваш шлюб тріщить по швах, а улюблений хом'ячок вкусив вранці за палець, значить, не все гаразд у датському королівстві і настав час щось змінювати у своєму житті. Зірки дають пораду - зробіть собі нову зачіску і поміняйте роботу. Дайте нових думок і вражень наповнити ваше життя новим змістом і сенсом

Діва

Сьогодні вашій коханій людині захочеться зробити якесь безумство в ім'я любові або того, що між вами є в сенсі відносин. Загалом, саме в цей день ви відчуєте себе героєм роману, до ніг якого готові кинути весь світ і навіть трохи більше.

Терези

Сьогодні ви випадково і несподівано зустрінете вашу колишню любов, і вона сколихне у вашій душі досить сильні, але незрозумілі почуття. Вам чи то захочеться все повернути, чи ніколи не згадувати більше про минуле. У будь-якому випадку, постарайтеся розібратися зі своїми почуттями і прийняти рішення.

Скорпіон

Сьогодні ви ризикуєте посваритися з вашим другом з-за вашого улюбленого людини, причому посваритися досить серйозно і грунтовно. Втім, вибору «або він, або я» перед вами, швидше за все, не стане. Примирення виявиться досить складним, але рано чи пізно, так чи інакше, воно відбудеться.

Стрілець

Сьогодні не варто сильно засмучуватися, якщо людина, на яку ви поклали око, не звернула на вас належної уваги. Зрештою, крім неї по цій планеті бродить ще безліч хороших людей, на яких теж варто подивитися уважніше.

Козеріг

Сьогодні вас буде у вашій коханій людині дратувати якась риса, яка завжди начебто подобалася. Однак саме в цей день її наявність буде викликати у вас неконтрольоване і нез'ясовне почуття злості. Втім, сила дії дорівнює силі протидії: від ненависті до любові один крок.

Водолій

Цього дня зірки радять вам цілком і повністю покладатися на випадок. Якщо щось має статися у вашому особистому житті, воно обов'язково станеться саме, ви будете прагнути до цього або уникати цього чи ні. Тому дозвольте собі хоча б сьогодні розслабитися і плисти за течією.

Риби

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто впоратися з собою і вирішити, чого ж йому не вистачає в цьому житті для повного і абсолютного щастя. Можливо, результатом подібних роздумів стане досить серйозний конфлікт з вами, проте його треба просто пережити, не зациклюючись.