У 24 роки хлопець, користувач Reddit, який назвав себе mylasttie. Він поділився своєю історією і висновками, до яких зміг прийти тільки після того, як йому поставили смертельний діагноз і він усвідомив, що насправді важливо в житті.

Читайте Знай в Google News!

Хлопець розповів, що йому залишилося жити всього кілька місяців і він вже знає, в якій краватці він буде на своїх похоронах. Він повідав, що занадто пізно дізнався про свій діагноз "рак" і у нього більше немає шансів прожити довге і щасливе життя. І вирішив написати послання для людей, щоб зробити наше життя більш усвідомленим і залишити в цьому світі щось важливе.

"Виберіть роботу до душі, яка розкриє ваш потенціал. Не витрачайте час на працю, що не приносить вам задоволення. Ви ніколи не зможете досягти висот у тому, що вас не надихає. Натхнення і успіх приходять тоді, коли Ви отримуєте задоволення від того, що робите.

Нікого не бійтеся. Страх гальмує і знесилює вас. Коли ви дозволяєте йому брати верх над вами, він буде забирати всі ваші сили, поки повністю не зруйнує вас зсередини. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, він підкаже вам правильний шлях. Хтось подумає, що з вами не все в порядку, а для кого-то ви станете справжнім героєм.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Почніть керувати своїм життям. Усвідомте, що ви відповідаєте за все, що відбувається у Вашому житті. Відмовтеся від шкідливих звичок, і почніть стежити за своїм здоров'ям. Правильне харчування і спортивні навантаження – це одні з критеріїв тривалості вашого життя, тому займіться собою прямо зараз. Нехай ваше життя буде формуватися під впливом прийнятих вами рішень, а не під тиском того, що ви не зробили.

Дорожите близькими людьми. Ваші друзі і родичі завжди будуть надихати вас, дарувати силу і любов. Тому цінуйте кожну хвилину, проведену з ними поруч. Мені так складно пояснити свої відчуття і так хочеться донести цю інформацію. Я хочу, щоб ви повною мірою усвідомили всю важливість і цінність часу.

Я щасливий, що усвідомив цінність часу і зміг залишок свого життя зробити значущим для себе. Мені тільки дуже шкода, що я не зможу стати свідком нових відкриттів в науці, які змінять історію людства. Це штучний інтелект або наступний незвичайний проект Ілона Маска. Я також сподіваюся, що війна в Сирії та Україні найближчим часом припиниться.

Так, ми всі турбуємося про здоров'я і доглядаємо за своїм тілом, займаємося спортом. Але наше тіло-це коробка, в якій зберігаються наші думки, бажання і прагнення. Ваше життя не має сенсу, коли в коробці немає того, що може поліпшити світ, зробити його добрішим і привнести любов. У кожного з нас є прихована внутрішня сила, за допомогою який ви зможете не тільки реалізувати ваші мрії, але і змінити світ.

Ви завжди маєте право вибирати яке життя прожити: даремно витрачати день за днем або робити все можливе, щоб подолати свої комплекси і досягти своєї мети. Ви творите своє життя, і вибір завжди залишається за вами.

Зробіть щось важливе для цього світу. Надайте сенс вашого життя. Що важливо для вас? Ставте перед собою цілі і досягайте їх. У нашому житті є безмежна кількість можливостей. Але вони обмежені часом, який проходить непомітно. Ваше життя-це спалах, яка пролітає з незвичайною швидкістю. Ви повинні цінувати кожну хвилину. Ваше життя-це все, що у вас є. Проживіть своє життя цікаво".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що говорить про людину день його появи на світ.

Як повідомляв Знай. ua, примхи і фішки кожного знака Зодіаку, дізнайся, що можна виправити в собі, поки не пізно.

Також Знай. ua писав, що топ знаків Зодіаку, які живуть в постійній напрузі.