Деякі жінки від природи є гостренькими і бажаними. Але таким тдаром наділені не всі. Астрологи назвали знаки Зодіаку, жінки яких безумовно "з перчинкою", а в деяких навіть цієї перчинки так багато, що навіть найгарячіші чоловіки шоковані!

Читайте Знай в Google News!

Скорпіон

Жінки цього знаку Зодіаку здатні проникати в саму душу своїм пристрасним поглядом. Гарячий темперамент і шалений вогонь в характері, однак жінки-Скорпіони залишаються холодними та неприступними, що ще більше збуджує чоловіка. Від неї не знаєш, чого чекати: незнайомка, майбутня дружина чи взагалі інопланетна жінка?

Овен

Жінки цього знаку незалежні настільки, що їх не цікавитимуть бажання партнера. Та якщо їй самій щось не сподобається, то вона так йому про це повідомить, що бідолашний і слова не мовить. Вона може кинути виклик партнерові просто в ліжку, спокусивши чоловіка своєю гордовитістю та цілеспрямованістю.

Стрілець

А ці взагалі не обирають, що й коли говорити. Вони роблять, а потім думають, і то останнє не завжди. Вони яскраві, горді та дуже емоційні. Вони цінують свою особистість і не підлаштовуються під будь-які правила, адже створюють свої. З такою жінкою чоловік житиме, як на святі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
Лев

Перчинка цього знаку пробирає аж до нутрощів. Вони можуть здаватись спокійними і виваженими, однак в ліжку вони витворяють несамовиті дива. Так їм важливо показати свій темперамент та можливості. Така жінка знає собі ціну й на менше ніколи не погодиться. А щоб досягати свого, вона буде прикидатись милим котиком, після чого перетвориться на справжнього царя звірів.

Водолій

Від них можна чекати, чого завгодно - про плани не можливо дізнатися завчасно. Вона може запланувати романтичне побачення, а потім не прийти, бо забула чи передумала. Та й совість її мучити зовсім не буде, адже вона легка й оптимістична, такими дурницями не переймається. Вона незалежна, трохи невловима й приємна у спілкуванні, тому її і хочуть в дружини, щоб відчувати разом із нею свободу та непередбачуваність.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, грайливий настрій у Левів, яскравий день для Дів: гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тельці додадуть барв, Терези піддадуться почуттям — любовний гороскоп на 14 вересня для всіх знаків Зодіаку

Також "Знай.ua" писав, що таро гороскоп на жовтень: насичена робота та зміни принесе середина осені