Овен

Якщо ви з коханою людиною опинитеся в багатолюдній компанії, то обов'язково простежте за тим, щоб не образити партнера необережними висловлюваннями на публіці. Перш ніж з ваших вуст прозвучить безневинний жарт, подумайте, чи нормально сприйме його кохана людина. Адже неприємні зауваження здаються ще більш різкими, коли їх чує велика кількість людей.

Телець

Не звертайте уваги на слова тих, хто прагне активно втручатися в особисте життя. Таким порадникам навряд чи відомі всі обставини і тонкощі ваших взаємин з партнером, тому об'єктивними їх висновки не можуть бути. Спробуйте ввічливо натякнути на те, що ви не потребуєте такої допомоги і самі відмінно у всьому розберетеся.

Близнюки

Переживши непростий тиждень, ви від душі насолоджуєтеся гармонією в будинку, яка спостерігається на вихідних. Спокійно віддавайтеся неробством, адже на відпочинок ви заслуговуєте. Можливо, партнер висловить невдоволення вашим неробством. Запросіть його побездельнічать разом. Іноді є сенс кинути все і насолодитися почуттями, просто валяючись в ліжку.

Рак

Вам не дозволять сьогодні нудьгувати, хоч спочатку ви планували разом з близькою людиною провести спокійний, розмірений вечір в суспільстві один одного. Втручання близьких або знайомих змусить переглянути плани і провести час набагато активніше. Не переживайте, відпочити ви зможете пізніше. Тим більше що спілкування буде вельми приємним.

Лев

Лев може несподівано приревнувати свою кохану людину до його минулим відносинам. Можливо, причиною тому послужать спогади, а може бути, доля зіштовхне Лева з кимось із колишніх партнерів обранця. Перш ніж дозволити ревнощів зіпсувати цей день, Льву необхідно згадати, що минуле є і у нього самого. Саме завдяки минулим помилкам, Лев і його партнер стали такими, як є, зустрілися і полюбили один одного.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Діва

Не бійтеся розкривати свою душу коханій людині, він зрозуміє, підтримає і навіть слушну пораду дасть. У Вашому особистому житті може статися несподіваний поворот, завдяки якому ви зможете дізнатися про партнера щось нове. Це відкриття дозволить ще більше зблизитися і усунути ті шорсткості, які проявлялися у відносинах останнім часом. Але зірки попереджають, що вам слід більш уважно слухати обранця і думати над його словами.

Терези

Не поспішайте саме зараз здійснювати вчинки, що ведуть до серйозних змін в особистому житті. Зірки попереджають, що сьогодні – не найкращий день для прийняття важливих рішень. Тому не намагайтеся вести з близькою людиною відверті розмови і повідомляти про Ваші подальші плани. Зачекайте з цим, принаймні, до завтрашнього дня.

Скорпіон

Сьогодні зробити правильний вибір вам може перешкодити поспіх. Ви не виправдаєте очікування близької людини, який сподівався провести день разом з вами спокійно і розмірено. Різка зміна планів може істотно зіпсувати настрій партнеру, що в підсумку виллється в серйозну сварку. Тому вам краще нікуди не поспішати, пожертвувавши власними справами на догоду інтересам обранця.

Стрілець

Вам добре б прислухатися до порад друзів, пропустити через себе їх уявлення про життя. Не дарма кажуть, що життя таке, яким ми самі його бачимо. Бути може, ви вирішите поміняти своє ставлення до проблем особистого характеру в кращу сторону, і тут же відчуєте зміни в кращу сторону?

Козоріг

Не ховайтеся сьогодні від відвертої розмови, який вже давно намагається вести з вами кохана людина. У вас дійсно накопичилися невирішені питання, які слід обговорити відверто. Навіть якщо ви терпіти не можете бесіди про відносини, спробуйте сьогодні поставитися до ситуації серйозно і подумати разом над тим, як зміцнити ваш союз.

Водолій

Не піддавайтеся впливу близької людини і твердо дійте в тому напрямку, який ви для себе вибрали. Варто довести партнеру, що ви-самодостатня людина, здатна не тільки працювати в зв'язці, але і домагатися успіху самостійно. Ваш обранець буде приємно здивований вашими успіхами, якщо все вийде саме так, як Ви запланували.

Риби

Не давайте приводів для ревнощів своєму постійному партнеру. Останнім часом ваша поведінка і так дуже часто псує настрій близькій людині. Незважаючи на сильну зайнятість, приділіть хоча б вечір для того, щоб довести, що вам не байдужі ті речі, які цікавлять вашу половинку. Одинаки можуть сподіватися на несподівану новину або дзвінок.