Найближчим часом "грошові дні" чекають на представників чотирьох знаків зодіаку. Вдалий час для фінансової сфери розтягнеться на найближчі півтора тижні. Про те, перед ким з 9 по 19 жовтня замаячать нові горизонти, розповіла астролог Василиса Володіна.

Так, за її прогнозами, до 19 жовтня зірки будуть сприяти чотирьом знакам Зодіаку. Серед них - Скорпіон, Козеріг, Лев і Близнюки.

Скорпіони і Козероги зловлять удачу за хвіст, до них будуть "пливти" гроші. Астролог радить представникам цього зодіакального кола з холодною головою зважувати свої рішення. На них чекає несподівана можливість.

Левів і Близнюків чекає грошовий період. Цим знакам астролог пророкує доленосну зустріч з надійною людиною. У компанії з такою людиною можна буде взятися за будь-яку роботу і втілити в життя колишні ідеї.

Ініціатива і праця будуть винагороджені сповна.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Павло Глоба розповів, як уникнути осінньої депресії кожному знаку Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий таролог дав прогноз на жовтень

Також Знай.ua писав, астрологи назвали найвірніші знаки зодіаку