Овен

Вас чекає інтригуюче знайомство з туманним, але вельми цікавим продовженням. Не закохуйтеся, розцінюйте те, що відбувається як гру.

Телець

Замість того, щоб забиватися по втраченої любові або гарячково шукати нову, проаналізуйте минулі відносини і постарайтеся зрозуміти, що було не так. Вступайте в новий зв'язок тільки після роботи над помилками.

Близнюки

Можлива заборонена пристрасть-або на стороні, або з начальником\підлеглим на роботі, або велика різниця у віці з предметом почуттів. Якщо ви вільні і готові ризикнути — вперед. Але розбивати стійку пару заради цього не варто.

Рак

На особистому фронті — повний штиль. Не передбачається змін ні до гіршого, ні на краще. В цілому, це спокійний, врівноважений день, відповідний для роботи над собою і відносинами.

Лев

Обережніше, зірки загрожують запеклими "боями" на любовному фронті — словесними і емоційними. Велика ймовірність конфлікту. Сьогодні ви обидва немов сидите на пороховій бочці. Постарайтеся не допустити до скандалу, а якщо вже допустили — завершіть його бурхливим і пристрасним примиренням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Діва

Можливо, ви трохи роздратовані або засмучені, але постарайтеся заспокоїтися: в будь-якій ситуації важливо вміти зберігати обличчя. Енергія цього дня благотворно впливає на можливість продовження роду. Тому пари, які мріють про народження дитини, можуть сподіватися на здійснення свого бажання.Зірки також вказують вам на вразливість і вразливість. Не варто приймати близько до серця критику, особливо якщо різкі слова звучать з вуст коханої людини.

Терези

Цей день не надто схиляє до флірту, однак якщо це все-таки станеться – ймовірність роману досить велика. Особливість 11 Жовтня для представників знака Терези така, що головна складність – викликати перший інтерес. Якщо ж це вдалося, далі відносини почнуть розвиватися стрімко.

Скорпіон

Для Скорпіона в любові починається час великих звершень і змін! Зірки кажуть: у всьому, що стосується сфери відносин і почуттів, йому пора починати здійснювати ті плани, які він задумав. У Скорпіона є все необхідне для того, щоб вже завтра почати втілювати свої ідеї в життя. Коли ж йому це вдасться, і він, і його кохана людина від цього тільки виграють.

Стрілець

У самотнього Стрільця буде можливість зустріти того чи Ту, хто відповідає всім його очікуванням. Однак доведеться проявити чимало наполегливості і кмітливості, щоб отримати від цієї людини запрошення на любовне побачення. Так вже завтра склалися зірки, що у відповідь інтерес навряд чи спалахне в співрозмовнику сам собою, ніби за помахом чарівної палички. Стрілець повинен заінтригувати його, дати зрозуміти, на що він здатний, проявити чудеса спокушання. В іншому випадку, це багатообіцяюче знайомство так і залишиться швидкоплинним.

Козоріг

Зірки закликають Козерога зайнятися самоаналізом, взявши за приклад минулі відносини. Йому варто спробувати відповісти на питання, що і в який момент в них пішло не так? Що він робив правильно, а що (якби була така можливість) хотів би в своїх діях змінити? Після цього Козеріг повинен повернутися в день завтрашній: чи не нагадують його відносини зі своєю коханою людиною ту, минулу, ситуацію? Якщо існує схожість, значить, Козеріг може зробити висновок про те, як потрібно діяти далі.

Водолій

Зірки надають Водолію веселий і енергійний, сонячний настрій! Це відмінний час для того, щоб провести його поруч зі своєю коханою людиною, ділячись з ним своїм позитивом і насолоджуючись щирістю спілкування і душевним теплом. Якщо ж Водолій поки ще не зважився дати зрозуміти комусь про свої почуття, завтра він це прекрасно може здійснити навіть без слів – за допомогою свого променистого погляду і сліпучої посмішки.

Риби

Зірки схиляють риб проявляти у відносинах з коханою людиною максимум природності, щирості і простоти. Як часто ми хочемо здаватися краще, ніж є, в очах того, хто нам небайдужий! 11 жовтня-чудовий день для того, щоб риби зняли пластмасову корону ідеальної принцеси (або Принца), відкривши своє справжнє обличчя.