Овен

Сьогодні замість крутого характеру, проявіть ніжність. Так буде простіше домовитися з другою половинкою, яка сьогодні вирішила вести себе капризно.

Телець

День відмінно підходить для відвертої розмови по душах. Не бійтеся обговорювати з коханою людиною проблеми і" підводні камені " у відносинах, це вас зблизить і зробить спілкування між вами більш відвертим і прозорим.

Близнюки

Якщо ви ще не знайомі з батьками або друзями своєї другої половинки, то важко придумати день, який підходив би для цього краще. Ви справите блискуче враження, і головне — вам не доведеться докладати для цього зусиль.

Рак

Можливо, доведеться відстоювати свою позицію, переконувати, майже сваритися, але ваша твердість не залишиться непоміченою. Не завжди потрібно бути зручним і поступливим, сьогодні не завадить настояти на своєму.

Лев

Завтра Льву в любові не заважає побути оптимістом-навіть якщо для цього, як йому здається, немає ніяких причин. Доля так влаштована, що якщо думати про неї краще, ніж є, вона нерідко з готовністю йде назустріч. У середу у Лева саме такий день, коли, налаштувавшись на позитив, він приверне його в своє життя

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще


Діва

Якщо є можливість, знайдіть у своєму графіку час для релаксу-подивіться фільм, послухайте приємну музику. Побачення з коханою людиною також пройде в розслабленій і ніжній обстановці — ніякого екстриму і бурхливих пристрастей не передбачається.

Терези

Не шкодуйте часу, щоб допомогти коханій людині в складний момент. Адже вам теж доводиться до нього звертатися за допомогою. ДО РЕЧІ, астрологи кажуть, що сьогодні те ж саме стосується ваших друзів і близьких.

Скорпіон

Швидше за все, роботу і відносини необхідно розділити. Судячи з усього, любов не треба квапити, немає потреби розмінюватися на перших зустрічних. У Скорпіонів, які у відносинах, можливі невеликі сварки.

Стрілець

Вам хтось дзвонив? Не лінуйтеся відповісти на дзвінок. По-перше це швидше за все виявиться важливим для вас, а по-друге, не відповідати - просто неввічливо. Може бути і таке, що хтось помилиться номером, і ви розговоритеся і познайомитеся. Шляхи долі несповідимі.

Козоріг

Якщо вам здалося, що вами користуються, йдіть без роздумів. Одиноким Козерогам випаде шанс познайомитися з цікавою людиною в місцях культурного дозвілля — театри, музеї, кіно, бібліотеки.

Водолій

Говоріть людям тільки те, що вони бажають чути, в тому числі і своїй другій половинці. Або не кажіть зовсім нічого. Сьогоднішній день не надто підходить для одкровень у будь-якій формі.

Риби

Сьогодні у вас можуть виникнути проблеми на особистому фронті. Врятувати вас від перспективи опинитися не при справах може сухий, раціональний і надзвичайно об'єктивний підхід до проблеми.