Овен

Спокійний день, коли змін на любовному фронті не передбачається. Внести свіжість у відносини корисно несподіваним романтичним сюрпризом.

Телець

Вам з другою половинкою просто необхідні спільні враження! Візьміть квитки не незвичайний спектакль або на кіносеанс, проведіть цей день разом, відключивши телефони.

Близнюки

Ви можете зустріти колишнього партнера, і повірте, навіть якщо ви розлучилися не дуже добре, почуття теплої ностальгії огорне вас обох. Випийте разом чашечку кави, далі доля покаже.

Рак

Дайте другій половинці трохи особистого простору. Можливо людина хоче побути один, але соромиться вам в цьому зізнаватися, адже ви так ранимі. Не тисніть турботою і примхами, але будьте уважні до бажань самого партнера.

Лев

Зміна іміджу розпалить у вашій другій половинці то полум'я пристрасті, яке, можливо, поугасло за час ваших тривалих відносин. Поміняйте гардероб, зачіску, запишіться в тренажерний зал — порадуйте половинку оновленим собою.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Діва

Все або нічого! Зірки зажадають від Діви зробити саме цей нелегкий вибір. Іншими словами, на любовному фронті все буде залежати від вживаних нею дій і кроків. Залежно від того, яку тактику Діва завтра вибере, її дії здатні привести або до повного провалу, або до остаточної перемоги. Так що їй треба сто разів подумати, перш ніж зробити перший крок.

Терези

Терезам потрібно бути готовими до того, що якась людина може проявити до них свій наполегливий інтерес! Позбутися від несподіваного і наполегливого шанувальника буде не так-то просто – втім, робити це зовсім не обов'язково, адже вибір завтра цілком залежить від Терезів. Якщо шанувальник здасться їм цікавим або тим більше пробудить відповідні любовні почуття, у Терезів є всі шанси з часом скласти з ним непогану пару.

Скорпіон

Зірки в любовних справах радять Скорпіону не йти напролом, а проявити максимум гнучкості. Опинившись зі своєю коханою людиною в конфліктній або навіть просто делікатній ситуації, йому варто постаратися зберегти спокій і не ображатися у відповідь. Краще розрядити напругу гумором-завтра він буде вірним помічником і кращою зброєю Скорпіона. Змусивши свого коханого сміятися, Скорпіон побачить, що проблема зникне сама собою.

Стрілець

Зірки дарують Стрільцю чарівну радість любові, яка буквально розлита в повітрі! Ця магічна атмосфера практично не потребує будь-яких додаткових підсилювачах, так що навіть за відсутності свічок, квітів, шампанського і всіх інших атрибутів, стрільця з його коханою людиною завтра чекає прекрасний вечір, повний ніжності і пристрасті. Втім, атрибути теж не завадять – особливо романтична вечеря, яка актуальна завжди.

Козоріг

Зірки налаштовують Козерога на спокійний і безтурботний лад. Буде просто ідеально, якщо він поділиться своїм позитивом з коханою людиною! В цьому випадку завтрашнє побачення Козерога обіцяє пройти дивно гармонійно. Разом з партнером йому буде весело і невимушено, як в дитинстві, зі своїми кращими друзями по іграх. Можливо навіть, Козерогу захочеться дійсно згадати дитинство і трохи пограти - наприклад, в карти або в фанти на бажання…

Водолій

Зірки налаштовують Водолія швидше на дружнє, ніж на романтичне, спілкування. Якщо у нього вже є кохана людина, можна сміливо говорити з ним на будь – які теми, які цікавлять обох, - завтра партнерам буде весело і невимушено в компанії один одного. Якщо ж Водолій зібрався на любовне полювання, не варто відлякувати свою здобич відвертим фліртом. Куди ефективніше побути просто другом і цікавим співрозмовником, – це може стати кращим початком майбутніх відносин.

Риби

Самотнім Рибам випаде шанс зустріти прекрасного Принца (принцесу) своєї мрії! Любовна стріла Амура може поранити їх несподівано, під час нічого не значущого розмови або обміну поглядами, коли риби раптом зрозуміють, що перед ними знаходиться хтось дивовижний, гідний найпильнішої уваги. Завтрашній день може стати початком нових великих відносин, а також великих змін, що знаменують новий етап в житті риб.