Модель Софія Саншайн каже, що тепер вона може заробити 50 000 доларів на колоритному підписному сайті OnlyFans після того, як її мама Саманта заплатила їй за операцію зі збільшення грудей.

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Модель розповіла, що її мама заплатила їй за операцію зі збільшення грудей, щоб вона могла заробляти гроші, продаючи сексуальні знімки і відео на пікантному сайті OnlyFans.

І, схоже, це окупається, оскільки Софія Саншайн повідомила, що зараз вона заробляє 50 000 доларів на місяць на сайті на основі підписки.

32-річна дівчина з Британської Колумбії, Канада, раніше жила за рахунок продовольчих банків, проте вона сказала, що все змінилося після того, як вона почала продавати свій непристойний контент.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Софія Саншайн
Софія Саншайн

У дитинстві вона згадує, як її мама, 63-річна Саманта, старанно працювала, щоб підтримати сім'ю, але через артрит у свої 40 років вона іноді не могла працювати.

Живучи в черзі за хлібом, Софія пробувала кілька професій - від офіціантки до продажу автомобілів в спробі допомогти поставити їжу на стіл, але щосили намагалася знайти підходящу роботу.

У 2017 році вона приєдналася до OnlyFans, але після того, як у неї розвинувся панкреатит, модель сильно схудла і втратила форму грудей, а її доходи і впевненість в собі різко впали.

Саме тоді її мама втрутилася і заплатила за збільшення грудей, щоб Софія могла продовжувати займатися улюбленою справою.

Софія Саншайн
Софія Саншайн

"Мені завжди подобалася Велика Груди, так як я любила увагу, і вони допомагали мені відчувати себе сексуальною", - сказала Софія.

"Коли я захворіла і схудла, величезна частина моєї особистості ніби пропала. Більшість хлопців дивляться на мій вміст, тому що вони люблять мої великі цицьки, тому створення вмісту без них було майже незручно. За цей час я з'їла більшу частину своїх заощаджень і відчула себе пригніченою, так як не відчувала себе собою без грудей".

Софія продовжила: "Я плакала від радості, коли мені вставили імпланти. Простіше кажучи, моя мама вирішила заплатити за мої груди, тому що любить мене і хоче знову бачити мене щасливою. Вона підтримує мою галузь і пишається тим, чим я заробляю на життя. Моїм шанувальникам дуже подобається, скільки підтримки я отримую від моєї мами, і їм, здається, подобається зв'язок між нами двома".

Софія Саншайн і її мама
Софія Саншайн і її мама

Коли в 2020 році почалася ізоляція, Софія вирішила зробити маму Саманту своїм офіційним особистим помічником, і тепер модель заробляє 50 000 доларів на місяць.