Токо, який витратив приголомшливі 12 500 фунтів стерлінгів на реалістичний костюм собаки, щоб виконати мрію всього життя, каже, що його друзі поняття не мають про його таємне проведення часу, тому що вони вважали б це занадто дивним.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Хлопець, який витратив тисячі фунтів, щоб "стати собакою" в дивному костюмі, каже, що його друзі поняття не мають про його подвійне життя.

Токо, дорослий чоловік з Японії, витратив в цілому 2 мільйони ієн (12 500 фунтів стерлінгів) на те, щоб імітувати Коллі в страхітливо реалістичному вбранні, створеному з нуля професійними костюмерами.

Відео, завантажені в його акаунт у Twitter @toco_eevee, показують, як він грає в ігри або перевертається по команді, направляючи свою «внутрішню собаку».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Токо
Токо

Його також можна побачити лежачим для погладжування живота, прикидається сидячим і піднімає лапи.

Він щасливий ділитися своїм проведенням часу зі світом, переодягнувшись собакою, він менш зацікавлений в тому, щоб розкривати свій секрет людям з його особистого життя.

У бесіді з Daily Mail Токо зізнався, що не хоче, щоб його дороге хобі «було відомо, особливо людям, з якими я працюю».

"Вони вважають дивним, що я хочу бути собакою. З тієї ж причини, по якій я не можу показати своє справжнє обличчя", — додав він.

Деякі онлайн-коментатори висміювали його дороге зобов'язання як "моторошне" і "страшне", але Токо стверджує, що він просто слідує за бажанням, яке він завжди мав з юних років, кажучи: "З тих пір, як я був маленькою дитиною, я хотів бути твариною, я думаю, що це бажання перетворитися. Я думав про це з тих пір, як себе пам'ятаю".

Токо
Токо

Компанія з виробництва телевізійних костюмів Zeppet, як повідомляється, зайняла 40 днів, щоб зробити костюм з рухомими кінцівками та робочим ротом, оскільки Токо постійно вимагала вдосконалень, щоб зробити його ідеальним.