Сара Лонгфелло, 34-річна мама, яка страждає арахнофобією, вважає, що Хеллоуїн прийшов рано в Каслфорді, Західний Йоркшир, коли за ніч дерева та кущі в її місцевому парку покриваються павутиною.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мати, яка страждає арахнофобією, злякалася, коли за ніч дерева і кущі в її місцевому парку вкрилися гігантською павутиною, і подумала, що Хеллоуїн настав рано.

Шокована 34-річна Сара Лонгфелло сказала, що павутина повністю покрила дерева, рослини і перила одного боку громадського саду Лок-Лейн в Каслфорді, Західний Йоркшир.

Павутина
Павутина

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Спочатку вона подумала, що листя покрита "дурною ниткою" або "штучним снігом", перш ніж помітила, що шовкові гнізда населені тисячами комах.

Мама, у якої сильна боязнь павуків, зізналася, що спочатку її «лякала» павутина, яка за ніч огорнула все дерево і кілька кущів.

Павутина
Павутина

Але коли вона підійшла ближче до свого загіпнотизованого сина Каїна, 3 роки, вона сказала, що її страх змінився «захопленням» перед рідкісним проявом природи — навіть коли один з них опинився у неї в роті.

Павутина
Павутина

Вона сказала: "Коли ми підійшли до цього, здавалося, що Хеллоуїн настав рано, але потім я помітила, що павутина була справжньою. Спочатку я думала, що це будуть павуки, яких я боюся, але мій син любить. Однак, коли ми підійшли ближче, всередині і під павутиною опинилися гусениці, і тоді це стало для мене більш захоплюючим».

Павутина
Павутина

Жінка додала: "Я трохи запанікувала, коли один з них випадково потрапив мені в рот, і я дійсно турбувалася, що у мене може бути реакція. Я не знала, що повинно було статися. Я ніколи не бачила нічого подібного. Вони звисали з дерев і майоріли на вітрі".

Павутина
Павутина

Сара сказала, що шукала в Інтернеті, щоб дізнатися, що це за гусениці, і виявилося, що їх називають горностаєвими метеликами.