Веселе відео, що показує пам'ятну техніку мексиканського вчителя Антоніо Гусмана для навчання своїх учнів тому, як надягати презерватив, стало вірусною сенсацією TikTok.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Винахідливий вчитель статевого виховання з Мексики став вірусним хітом TikTok завдяки своєму унікальному методу, який показує учням, як надягати презерватив.

Учитель Антоніо Гусман був знятий, коли намотував тканинний чохол розміром з людини на все тіло одного зі своїх учнів, щоб показати їм, як це робиться.

Урок в Мексиці
Урок в Мексиці

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поки клас оголошується сміхом студентів, Містер Гусман пояснює їм: "Ви знаєте, форма статевого органу буває різною. Є ті, що нахиляються назад, інші нахиляються вперед, а є й такі, які нахиляються в одну сторону. Нарешті ви бачите ерекцію четвертого ступеня!"

Кліп був опублікований на TikTok студентом на ім'я Альберто Лопес Медіна, де він став вірусним з 10 мільйонами переглядів.

Він супроводив кліп повідомленням: "Це статеве виховання в Мексиці".

Урок в Мексиці
Урок в Мексиці

Згідно з повідомленнями, вчителі в Мексиці використовують різні методи, щоб пояснити учням важливість використання протизаплідних засобів для запобігання небажаній вагітності та зараження венеричними захворюваннями.

Після того, як відео стало вірусним у соціальних мережах, Гусман сказав студенту: "Велике спасибі, Альберто Лопес Медіна, привіт!"

Урок в Мексиці
Урок в Мексиці

Учень відповів: "Велике спасибі за таке хороше пояснення, правда дуже цікаво і зрозуміло".