Принц Гаррі і Меган Маркл вперше з'являться на публіці у Великобританії після їх вибухового інтерв'ю з Опрою Вінфрі в минулому році, але не вийдуть на знаменитий балкон Палацу.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Меган Маркл, схоже, зробила велику помилку під час своєї останньої появи на Trooping the Color, змусивши принца Гаррі «вилаяти її».

Герцог і герцогиня Сассекські вперше з'являться на публіці у Великобританії після їх вибухового інтерв'ю з Опрою Вінфрі в минулому році на платиновому ювілеї королеви.

Але разом з принцом Ендрю вони не з'являться на культовому балконі Букінгемського палацу на Trooping the Colour, 2 червня, оскільки не є працюючими членами королівської сім'ї.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Захід відзначає офіційний день народження монарха і є одним з яскравих моментів чотириденних урочистостей, які відбудуться наступного тижня.

І, можливо, Меган не надто турбується про те, щоб пропустити подію, враховуючи фурор у ЗМІ, який виник після того, як фанати заявили, що вона зробила «помилку» під час своєї останньої появи в Trooping the Color в 2019 році.

Відео з балкона показало, що Гаррі озирається назад і, здається, розмовляє з кимось за кадром.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Потім герцогиня Сассекська обернулася і, здавалося, щось сказала своєму чоловікові. Після чого він щось пробурмотів їй, перш ніж вона повернулася обличчям до землі.

Через кілька секунд вона знову повернулася і Гаррі, здавалося, сказав їй «повернутися».

Читачка по губах Тіна Ланнін підтвердила повідомлення, заявивши, що принц сказав: "Ні, ні. О, добре. Обернися».

Потім Меган взяла себе в руки і обернулася, на цей раз з незворушним обличчям.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Принц Гаррі і Меган Маркл

Тисячі шанувальників помітили цей момент і заявили, що у дуету була класична сварка пари.

Відео швидко стало вірусним у Твіттері після того, як воно було підписано: «Принц Гаррі каже Меган Маркл розвернутися на Trooping The Colour».