Неназвана відпочиваюча імовірно була згвалтована на очах у свого переляканого бойфренда під час пляжного масажу на популярному туристичному пляж.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, як стверджується, була згвалтована на очах у свого шокованого бойфренда в індійському місті Гоа.

Передбачуваний нападник зробив жінці масаж, перш ніж здійснити мерзенний напад.

Кажуть, що це сталося недалеко від популярного туристичного місця пляжу Арамболь в Південній Індії, це підтвердила поліція. Після чого був затриманий 32-річний місцевий житель.

Популярні новини зараз
Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками
Показати ще

Індійський пляж: скрін з DailyStar
Індійський пляж: скрін з DailyStar

Стверджується, що чоловік запропонував їй масаж, поки вона лежала біля озера Суіт-Уотер, недалеко від пляжу, зі своїм партнером, але ніяких подробиць про те, що сталося після цього, не повідомляється.

Насправді інцидент стався 2 червня, скарга була подана в поліцію Пернема тільки вчора після того, як посольство Великобританії в Індії поговорило з причетними до інциденту.

За словами інспектора місцевої поліції Вікрама Найка, заарештований раніше працював у шкільній бібліотеці.

Він додав: "Ми зв'язалися з відповідною поліцейською дільницею, щоб отримати його минулі записи. В даний час він не працює бібліотекарем".

Індійський пляж: скрін з DailyStar
Індійський пляж: скрін з DailyStar

За повідомленням New Indian Express, обвинувачений і потерпілий були відправлені на медичний огляд в місцеву лікарню в Мапусі, недалеко від якої зупинилася пара.

Злочинець повинен постати перед судом у понеділок, 13 червня.

Важливо відзначити, що поки ніяких подробиць про пару не було оприлюднено.

Представник FCDO заявив: "Ми надаємо консульську підтримку громадянину Великобританії в Гоа".