Пасажир Філ Бакленд їхав на роботу в трамваї Metrolink в Манчестері, коли 6 червня помітив голуба, що ховається в капюшоні попутника.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

З'явився дивний кліп про несподіваного пернатого гостя, що ховається під капотом пасажира Манчестерського трамвая 6 червня.

Пасажир приміської зони Філ Бакленд їхав на роботу в трамваї Metrolink з Дідсбері, коли близько 9 ранку помітив голуба, що клював голову іншого хлопця.

Трамвай: скрін з DailyStar
Трамвай: скрін з DailyStar

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Дивна відеозапис показує, як голуб клює потилицю незворушної людини в якийсь момент шляху, в той час як інші пасажири приміської зони йшли протягом дня, як якщо б це була нормальна частина їх ранкової подорожі.

Голуб в капюшоні: скрін з відео
Голуб в капюшоні: скрін з відео

У бесіді з Manchester Evening News Філ сказав: "Я дивився досить хардкорний документальний фільм про новий наркотик в Колумбії. Коли я підняв голову, я випадково побачив голуба, що втупився мені прямо в обличчя. Чоловік просто сидів там з голубом в капюшоні. Я думаю, що це був ручний голуб. Ніхто нічого не сказав, але його досить важко не помітити. у трамваї".

Трамвай: скрін з DailyStar
Трамвай: скрін з DailyStar

Філ каже, що чоловік вийшов з трамвая на площі Святого Петра, а голуб все ще сидів у капюшоні, коли він виходив.

"Це забавно. Це хороший спосіб скрасити ранок понеділка", - додав Філ.

"Коли я жив у Лондоні, в метро був хлопець з папугою на плечі, але очевидно, що манчестерська версія-це Голуб".

Голуб в капюшоні: скрін з відео
Голуб в капюшоні: скрін з відео

Читачі місцевого новинного сайту були збиті з пантелику побаченим і досить швидко поширили цю знахідку.